Uită de mare: 9 concepții greșite des întâlnite privind vacanțele de schi

Navigare articol

Cu toții avem acel prieten sau membru al familiei care se simte responsabil să se îndoiască de alegerile noastre de a petrecere prețiosul timp al unei vacanțe prin munți și nu pe o plajă. „Care e faza cu schiatul?” întreabă ei. E întrebarea la care Crystal Ski Holidays a exprimat câteva variante de răspuns într-o campanie video.

Video-ul de 90 de secunde este un joc al așteptărilor versus realității. În timp ce vocea de pe fundal enumeră ce ar putea crede non-schiorii că poate fi o vacanță de iarnă despre, imaginile arată exact opusul.

Această producție neașteptată de la Crystal ne-a făcut să ne gândim – care sunt cele mai des întâlnite concepții greșite privind vacanțele de schi? Și, dacă ai prieteni care nu ar lua niciodată în considerare posibilitatea de a merge la munte, cum le poți dovedi ca vacanțele de schi sunt, de cele mai multe ori, impresionante?

crystal ski video winddiscovery

⦿ 1. „E prea scump”

Taberele de iarnă și ski nu mai sunt doar pentru stilul de viață al oamenilor bogați și faimoși, fiind prezente o multitudine de stațiuni favorabile bugetului, destinate chiar și celor mai înflăcărați turiști. Prețurile vacanțelor de schi au explodat în ultima perioada, dar schiorii și snowbordiștii sunt încurajați să facă rezervări din timp pentru a beneficia de cele mai bune prețuri și de a profita la maxim de imboldurile publicitare făcute de operatori.

⦿ 2. „Prezența copiilor ar fi un coșmar”

Nu negăm faptul că vacanțele de schi vin atât cu plusuri, cât și cu minusuri. Dar, din fericire, operatorii bazați pe familii, precum cele frecventate de noi, s-au gândit la toate, și stațiunile sunt pregătite să găzduiască familii de toate vârstele pe pârtii. Nu doar că este o cale grozavă de a-ți menține familia activă într-o vacanță, dar schiatul sau snowboardingul vă oferă și posibilitatea de a vă face amintiri de neuitat. Dar aveți grijă, dragi părinți – există o posibilitate ca în viitor să fiți voi cei care încearcă să țină pasul cu copiii.

⦿ 3. „De ce aș da soarele pentru zăpadă?”

Fraza „ochelari de bronz” există cu un motiv. Vizitează munții într-o primăvară și vei avea parte de cei mai bun din ambele părți – cer albastru senin, raze de soare puternice și pârtii acoperite cu un sezon întreg de zăpadă. Ia-ți un șezlong, acoperă-ți pielea cu puțină cremă solară și bucură-te de puțin bronz la mare altitudine.

⦿ 4. „O să-mi petrec săptămâna căzând”

Nu vom nega faptul că o să se întâmple la un moment dat, dar atâta timp cât ești în siguranță și în control, de obicei este doar demnitatea ta puțin învinețită. (în plus, vei contribui la video-urile amuzante de pe YouTube)

⦿ 5. „Exercițiile fizice nu sunt distractive în vacanță”

Da, schiatul și snowboarding-ul sunt, tehnic vorbind, un sport, și da, tehnic, îți petreci vacanța făcând sport, dar te provocăm să găsești un schior sau un snowboarder care să spună că durerea de picioare de după o zi pe munte – în orice secțiune ar fi fost acesta – nu a meritat.

⦿ 6. „Sunt prea în vârstă pentru a schia”

Vârsta e doar un număr, spune lumea, și n-ar putea fi mai adevărat de atât într-o vacanță de schi. Doar uită-te la schiorii de 90 de ani demonstrând asta. Când vine vorba de învățat, îți garantăm că în prima zi de lecții, fiecare începător din grup va fi la fel de uimit de termenul „plug de zăpadă” ca și tine.

⦿ 7. „Nu este nimic altceva de făcut în afară de schi”

Patinaj pe gheață, săniuș cu câini, parapantă, scufundări pe sub gheață, șofat pe gheață, înot, surfing de interior…mai are rost să continuăm?

⦿ 8. „ De ce aș merge până acolo fără să știu ce să fac pe pârtie?”

Nimeni nu s-a născut învățat. De asta există numeroși instructori de schi care te pot ajuta. În medie, o persoană se poate acomoda cu schiatul în aproximativ șase ore – și nimic nu se compară cu satisfacția pe care o ai când reușești să stăpânești o nouă abilitate. Astfel, te vei întoarce din vacanță cu ceva nou învățat pe care, posibil, să-l iubești.

⦿ 9. „Vacanțele de schi nu sunt relaxante”

Odată ce ascensoarele s-au închis, e timpul să profitați la maxim de calitățile întineritoare ale munților. Fie că este vorba de o plimbare pitorească, un loc pe munte pentru yoga sau o excursie la un spa local, sănătatea și starea de bine în destinațiile de schi, devin din ce în ce mai populare. Dacă toate astea dau greș, o baie într-o cadă cu apă fierbinte și un pahar cu ceva cald, tradiționalul vin fiert, poate fi întotdeauna un început bun.

⦿ 10. „Nu există viață de noapte”

Asta este în mare parte, adevărat. Totuși, numărul festivalelor din stațiunile de schi sunt în continuă creștere, iar localurile din zonă, cluburile, barurile, chiar și locatarii mai înflăcărați ai diferitelor hoteluri. organizează evenimente, petreceri având muzică live, diferite băuturi, dans și distracție. Stațiunile sunt vizitate de toate tipurile de oameni, iar localurile din zonă sunt dornice să-i satisfacă pe toți.

 

sursa: telegraph.co.uk

Categorii tabere copii

Articole recente

Aventura începe cu un click!

WindDiscovery utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența ta pe website Înainte de a continua navigarea , te rugăm să aloci timpul necesar pentru a citi și înțelege conținutul Politicii de Confidentialitate. Prin continuarea navigării pe Website-ul nostru confirmi acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Termenilor si conditiilor website-ului.