Cine suntem

Wind Discovery s-a născut din pasiunea noastră de a trăi, de a experimenta și bucuria de a dărui. Suntem o echipă de elită, fiecare cu standard înalt în ceea ce facem. Cultivăm gustul pentru aventură, explorare, curiozitate, descoperirea unor sporturi sau activităţi creative, care pot deveni pasiuni pentru întreaga viață.

Venim cu un concept nou în care îmbinăm sportul cu domenii artistice cum ar fi: ateliere de creație, artele vizuale. Îmbinarea dintre mișcare și creativitate, aventură și cunoastere, combativitate și colaborare formează caractere. Pasiunile se descoperă experimentând!

Instructori Wind Discovery:

Ce înveți cu noi

Cultivăm gustul pentru aventură, explorare, curiozitate, descoperirea unor sporturi sau activităţi creative, care pot deveni pasiuni pentru întreaga viață.

Filosofia Wind Discovery este să iți arătăm, să te îndrumăm și tu să descoperi. Vei lua parte la propria ta poveste în care ești încurajat să explorezi, să creezi și bucuros să iți decoperi resursele.

Oricare ar fi profesia pe care o avem sau pe care o vor alege copiii, sportul, arta, exerciţiile de actorie, activităţile în aer liber contribuie la dezvoltarea armonioasă a personalităţii, la crearea unui tip de gândire deschise şi creative.

Ne propunem să fim alături de voi în valorizarea potențialului individual.

Acordăm o atenţie deosebită relaţiilor şi comunicării, în tabere și drumeții se creează momente de neuitat, amintiri pentru toată viaţa şi se leagă prietenii minunate.

Să înveţi să schiezi, să inoti sau să te caţeri pe munte, nu se referă doar la a învăţa mişcările de bază si a-ţi pregăti echipamentul, sunt activităţi care te ajută să îţi descoperi propriile resurse şi au multe alte beneficii pentru minte şi corp.

Participanţii vor învăţa să lucreze în echipă, să fie atenţi unii la ceilalţi, să îşi depăşească fricile şi dificultăţile.

Vor învăţa despre comunicare, independenţă, libertate, time management, organizare, disciplină, dinamica de grup, soluţionarea problemelor, într-un mediu jucăuş şi sigur.

WindDiscovery utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența ta pe website Înainte de a continua navigarea , te rugăm să aloci timpul necesar pentru a citi și înțelege conținutul Politicii de Confidentialitate. Prin continuarea navigării pe Website-ul nostru confirmi acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Termenilor si conditiilor website-ului.