Despre noi

Wind Discovery s-a născut din pasiunea noastră de a trăi, de a experimenta și bucuria de a dărui. Suntem o echipă de elită, fiecare cu standard înalt în ceea ce facem. Cultivăm gustul pentru aventură, explorare, curiozitate, descoperirea unor sporturi sau activităţi creative, care pot deveni pasiuni pentru întreaga viață.

Venim cu un concept nou în care îmbinăm sportul cu domenii artistice cum ar fi: ateliere de creație, artele vizuale. Îmbinarea dintre mișcare și creativitate, aventură și cunoastere, combativitate și colaborare formează caractere. Pasiunile se descoperă experimentând!

De ce beneficiezi dacă alegi Wind Discovery?

  1. Dezvoltarea Integrală a Caracterului: Prin îmbinarea sportului cu domeniile artistice, copiii au oportunitatea să își cultive atât combativitatea, cât și colaborarea. Astfel pot să descopere și să dezvolte pasiuni ce vor dura toată viața. Aceast echilibru între mișcare și creativitate, aventură și cunoaștere, ajută la formarea unui caracter complet și echilibrat.

  2. Cadru Familial și Experiență: Noi nu tratăm taberele doar ca pe un business. Cu o abordare personală și o pasiune evidentă pentru ceea ce facem, copiii sunt tratați cu aceeași grijă și respect ca într-o familie. Dar credem în echilibru. Iar asta înseamnă că în unele situații, trebuie să fim mai stricți. Un exemplu: Toții copiii trebuie să participe la încălzire, dimineața. Nu se fac excepții! Cu instructori având peste 10 ani de experiență și toți acreditați de către ANC, cu Wind Discovery, copiii sunt pe mâini bune!

  3. Diversitate și Calitate: Oferim o gamă largă de activități, de la sport la arte vizuale, astfel încât fiecare copil are șansa să descopere și să experimenteze diverse pasiuni. Diversitatea echipei și a activităților oferă o experiență bogată, asigurând că fiecare copil va găsi ceva care să îl pasioneze și să îl inspire.

În esență, Wind Discovery oferă o oportunitate unică pentru copii de a crește, de a învăța și de a se dezvolta într-un mediu sigur, iubitor și profesionist.

Instructori Wind Discovery:

Coordonator ski, drumeții și MTB
Studentă la Universitatea Transilvania Brașov, specializarea Educație Fizică și Sporturi Montane (UNITBV-EFSM). Sportivă de performanță, am participat la Campionat Național de Squash în anul…
Detalii
Instructor Tabara Copii Wind Discovery Alexandru Ghica
Fondator Wind Discovery
Absolvent al Academiei Naționale de Educație Fizică și Sport din București, Facultatea de Kinetoterapie și multiplu Campion Național la Triatlon. Are o experiență de…
Detalii
Coordonator ski, drumeții și mtb
Absolventă a Facultății de Comunicare și PR, în cadrul Universității Babeș-Bolyai din Cluj Napoca. Ultramaratonistă, pasionată de natură și educarea copiilor. Participă la curse…
Detalii
Instructor Tabara Copii Ski
Coordonator ski, escalada, supraviețuire
Cadru militar activ in MApN, Vânători de Munte Instructor de ski acreditat de Asociația Naționala a Școlilor de Ski din România (ANSSR), certificat ANC….
Detalii
Instructor Tabara Copii Ski
Coordonator ski, MTB, Escalada, Supravietuire
Absolvent al Facultății de Educație Fizică și Sport. Cadru militar activ in MAPN, Vânători de Munte. Instructor de ski acreditat de Asociația Națională a…
Detalii
Instructor Tabara Copii Ski Daniela Ghica
Coordonator ski
Absolventă a Facultății de Relații Economice Internaționale. Monitor de ski format la Centrul Național de Formare Monitori Ski și Snowboard în colaborare cu Ecole…
Detalii
Coordonator ski, PaintBall, Supravietuire
Cadru militar în MAPN, Vânători de Munte. Monitor de ski format la Centrul National de Formare Monitori Ski si Snowdoard in colaborare cu Ecole…
Detalii
Instructor Tabara Copii Ski
Coordonator ski, MTB, Escaladă, Supraviețuire
Absolvent al Academiei Forțelor Terestre „Nicolae Balcescu” Sibiu. Cadru militar activ în MAPN, specialitatea Vânători de Munte. Instructor de ski acreditat ANC, brevetat pilot…
Detalii
Instructor Tabara Copii Ski
Coordonator ski, escaladă, supraviețuire
Absolvent al Academiei Forțelor Terestre „Nicolae Bălcescu” Sibiu. Cadru militar activ în MAPN, specialitatea Vânători de Munte. Instructor de ski acreditat ANC.  Practicant de…
Detalii

Ce înveți cu noi

Cultivăm gustul pentru aventură, explorare, curiozitate, descoperirea unor sporturi sau activităţi creative, care pot deveni pasiuni pentru întreaga viață.

Filosofia Wind Discovery este să iți arătăm, să te îndrumăm și tu să descoperi. Vei lua parte la propria ta poveste în care ești încurajat să explorezi, să creezi și bucuros să iți decoperi resursele.

Oricare ar fi profesia pe care o avem sau pe care o vor alege copiii, sportul, arta, exerciţiile de actorie, activităţile în aer liber contribuie la dezvoltarea armonioasă a personalităţii, la crearea unui tip de gândire deschise şi creative.

Ne propunem să fim alături de voi în valorizarea potențialului individual.

Acordăm o atenţie deosebită relaţiilor şi comunicării, în tabere și drumeții se creează momente de neuitat, amintiri pentru toată viaţa şi se leagă prietenii minunate.

Să înveţi să schiezi, să inoti sau să te caţeri pe munte, nu se referă doar la a învăţa mişcările de bază si a-ţi pregăti echipamentul, sunt activităţi care te ajută să îţi descoperi propriile resurse şi au multe alte beneficii pentru minte şi corp.

Participanţii vor învăţa să lucreze în echipă, să fie atenţi unii la ceilalţi, să îşi depăşească fricile şi dificultăţile.

Vor învăţa despre comunicare, independenţă, libertate, time management, organizare, disciplină, dinamica de grup, soluţionarea problemelor, într-un mediu jucăuş şi sigur.

WindDiscovery utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența ta pe website Înainte de a continua navigarea , te rugăm să aloci timpul necesar pentru a citi și înțelege conținutul Politicii de Confidentialitate. Prin continuarea navigării pe Website-ul nostru confirmi acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Termenilor si conditiilor website-ului.