EXCURSII PENTRU COPII IN 2022

Sună-ne acum sau alege una dintre taberele de mai jos pentru a afla mai multe!

Excursiile constitue o modalitate de a ne cunoaște și împrieteni precum și prilejul de a descoperi diverse obiective naturale si culturale. Printre activitățile propuse se numară: mountain bike, drumetii relaxante (trekking), inotul, jogging-ul. Durează maxim 2 zile și weekend-ul este o perioadă ideală de petrecere a timpului împreună.

Siguranța pe primul loc

Voie bună și amintiri pe viață

Sănătate și mișcare în natură

Învățare prin fascinație

Socializare și colaborare

Disciplină și autonomie

Dezvoltare personală

Lista Excursii copii copii 2022

Alege ce ți se potrivește din lista cu Excursii copii Wind Discovery din 2022.

Nu ești sigur ce Excursii copii pentru copii i se potrivesc copilului tău?

Vezi mai jos detalii despre organizare, tipuri de Excursii copii, program, regulament, galerie foto și alte documente utile pentru părinți și copii.

Tabel Excursii copii copii 2022

Locație

Perioadă

Vârstă

Link

MINI TABARA DE TOAMNĂ MTB BARAOLT

DRUMETII DE TOAMNA IN COVASNA

Intrebari Frecvente - Excursii copii copii

Pentru a afla care sunt excursiile pentru copii din perioada imediat urmatoare va rugam vizitati pagina de excursii copii.

Siguranta copiilor precum si a parintilor si rudelor acestora este o prioritate pentru WindDiscovery. Te asiguram ca am luat toate masurile sanitare necesare pentru limitarea raspandirii viruslui COVID-19, conform legii.

Sună acum!

WindDiscovery utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența ta pe website Înainte de a continua navigarea , te rugăm să aloci timpul necesar pentru a citi și înțelege conținutul Politicii de Confidentialitate. Prin continuarea navigării pe Website-ul nostru confirmi acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Termenilor si conditiilor website-ului.