Alexandru Ghica

Fondator Wind Discovery

Instructor Tabara Copii Wind Discovery Alexandru Ghica

Absolvent al Academiei Naționale de Educație Fizică și Sport din București, Facultatea de Kinetoterapie și multiplu Campion Național la Triatlon.

Are o experiență de peste 17 ani ca profesor și antrenor.

Sportiv de performanță, este multiplu Campion Național de Triatlon (înot, ciclism, atletism) age group, atât pe șosea cât și în competiții off road. Participant la 3 Campionate Finale Europene de Triatlon si cea mai buna clasare loc 4 age group la European Cross Triathlon Championship. A urcat pe podium la categoria open in aproape toate competitiile de triathlon sau running.

Este antrenor de triatlon ITU (International Triathlon Union).

Profesor-monitor de ski format la Centrul National de Formare Monitori Ski si Snowdoard in colaborare cu Ecole Nationale de Ski Alpinisme ENSA Franta si Asociația Națională a Școlilor de Ski din România (ANSSR), certificat ANC.

Asociatia Succes in Educatie si Sport – certificat absolvire Prim ajutor, certificat ANC.

Ghid montan certificat ANC.

 

WindDiscovery utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența ta pe website Înainte de a continua navigarea , te rugăm să aloci timpul necesar pentru a citi și înțelege conținutul Politicii de Confidentialitate. Prin continuarea navigării pe Website-ul nostru confirmi acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Termenilor si conditiilor website-ului.