Wind Discovery - Tabere pentru copii si adulti
0723 327 815 contact@winddiscovery.ro

Daniela Băncioiu

Coordonator ski, drumeții, MTB

Absolventă a Facultăţii de Matematică, cu o experienţă montană vastă.

A participat la numeroase tabere şi trasee montane, de vară şi de iarnă, în toţi munţii din România. A atins cele 15 vârfuri de peste 2500 m într-o perioadă de 3 luni. A urcat pe Munţii Rila şi Pirin, din Bulgaria: vârful Musala, vârful Vihren, muchia Konceto etc.

A participat la concursuri montane, orientare turistică, căţărare pe gheţar, cross montan, organizate în Munţii Retezat, Călimani etc.

Are experienţă în trasee nemarcate, în toţi munţii ţării. Printre alte activităţi desfăşurate se numără: căţărare la stâncă, căţărare pe gheţar, schi, schi de tură, acordarea de prim ajutor.

Ghid montan certificat ANC.

Monitor de ski format la Centrul National de Formare Monitori Ski si Snowdoard in colaborare cu Ecole Nationale de Ski Alpinisme ENSA Franta si Asociația Națională a Școlilor de Ski din România (ANSSR), certificat ANC.

Salvator montan atestat al formației Salvamont Sibiu.

În cadrul Wind Discovery, Daniela coordonează drumeţiile montane și activităţile de mountain bike din taberele de vară, cât și lecțiile de ski din taberele de iarnă, atât pentru copii cât și pentru adulți.

Wind Discovery SRL Bucuresti, sector 3
Tel: 0723327815
Mail: contact@winddiscovery.ro
Licenta Turism
Polita asigurare

Copyright © 2021 Wind Discovery SRL. Toate drepturile rezervate. Design web și programare - Vectorpixel | ANPC