Nikole Szabo

Coordonator ski, drumeții și MTB

Studentă la Universitatea Transilvania Brașov, specializarea Educație Fizică și Sporturi Montane (UNITBV-EFSM).

Sportivă de performanță, am participat la Campionat Național de Squash în anul 2019 și am fost în Echipa Națională a României. 

Monitor de ski format la Centrul Național de Formare Monitori Ski și Snowboard în colaborare cu Ecole Nationale de Ski Alpinisme (ENSA) Franța și Asociația Națională a Școlilor de Ski din România (ANSSR), certificat ANC.

Vorbitoare de maghiară și engleză.

Am trăit pentru sport de când îmi amintesc. Am început să schiez la vârsta de 3 ani și de atunci  am devenit dependentă.

Când aveam 10 ani am învățat și snowboardul. Mi-am dat seama că practicând aceste sporturi găsesc calea de a mă exprima și scopul meu este să predau această pasiune copiilor.

WindDiscovery utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența ta pe website Înainte de a continua navigarea , te rugăm să aloci timpul necesar pentru a citi și înțelege conținutul Politicii de Confidentialitate. Prin continuarea navigării pe Website-ul nostru confirmi acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Termenilor si conditiilor website-ului.