Lecții & cursuri de ski

Școala de ski Wind Discovery te așteaptă la lecții de ski și snowboard private și de grup!

Sunt Alexandru Ghica, absolvent al Academiei de Educație Fizică și Sport, monitor de ski profesionist și împreună cu echipa mea organizăm cursurile de ski. Toți membrii echipei sunt acreditați, formați la Centru Național de Formare Monitori Ski în colaborare cu Ecole Naționale de Ski ENSA Franța și ANSSR România.

Ne adresăm debutanților,  intermediarilor  și avansaților prin sfaturi precise și eficiente pentru imbunătățirea tehnicii și implicit reducerea foarte mult a riscului accidentărilor.

Lecțiile sunt ținute atât individual cât și în grup de monitorii noștri acreditați, pe pârtiile din Azuga, Predeal, Bușteni, Sinaia și Poiana Brașov.

Recomandăm 2 ore în cazul debutanților și intermediarilor.

Echipamentul de ski și urcarile nu sunt incluse în preț. Prețul unui echipament de ski complet este aproximativ 45 Ron pe zi.

Casca, mănușile și ochelarii sunt obligatorii și recomandăm  să fie personale.

Formular de rezervare

WindDiscovery utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența ta pe website Înainte de a continua navigarea , te rugăm să aloci timpul necesar pentru a citi și înțelege conținutul Politicii de Confidentialitate. Prin continuarea navigării pe Website-ul nostru confirmi acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Termenilor si conditiilor website-ului.