Ski Family Weekend la Predeal 3

⚠ Eveniment trecut ⚠

Vârstă: 6+ ANI

200 RON

Această tabără este un eveniment trecut! Sună-ne acum să îți facem o recomandare sau vizitează una dintre taberele de vară următoare!

Descriere tabără

Week-end în familie! Hai la Ski!

Vă invităm la un family weekend de ski, la Predeal. Copiii sunt foarte motivați să facă activități în natură alături de părinții lor. Varietatea pârtiilor din domeniul skiabil Predeal oferă condiții optime pentru toate nivelurile de la debutanți la avansați.

Grupurile sunt alcătuite în funcție de nivelul de ski. Instructorii nostri sunt calificati si impreuna implementam metoda franceza de predare.

Aveti mai jos un film de prezentare in care debutantii ajung sa coboare usor o partie rosie dupa doar cateva ore de schi.

Weekend in familie Predeal

Obiective tabără

Invățăm sa schiem după noua metodă franceza cu rezultate rapide.

Plata se va face prin transfer bancar în contul:  RO94BTRLRONCRT0479797601, deschis la Banca Transilvania, beneficiar SC Wind Discovery SRL.

Informații utile

Oferta:

  • Cursuri de ski 4 ore pe zi

Tarif:

200 RON pers/zi

Costuri suplimentare neincluse:

  • Transportul pana la Predeal si retur
  • Inchiriere echipament (35 RON/zi)
  • Ski pass (100-160 RON/zi adult, 55 RON/4 ore copil)
  • cazare – va recomandam Hotel Atelier*** Predeal

Tarif

200 RON
*Pentru frați, al doilea copil primește 10% reducere!

Înscrieri și detalii

E-mail: contact@winddiscovery.ro
Telefon: 0723.327.815 (Alexandru Ghica)

Coordonatori

FORMULAR REZERVARE

Această tabără este un eveniment trecut! Sună-ne acum să îți facem o recomandare sau vizitează una dintre taberele de vară următoare!

Tarif: 200 RON

Coordonatori

WindDiscovery utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența ta pe website Înainte de a continua navigarea , te rugăm să aloci timpul necesar pentru a citi și înțelege conținutul Politicii de Confidentialitate. Prin continuarea navigării pe Website-ul nostru confirmi acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Termenilor si conditiilor website-ului.