TABERE BICICLETE MTB (MOUNTAIN BIKE) PT. COPII ÎN 2023

Sună-ne acum sau alege una dintre taberele de mai jos pentru a afla mai multe!

Bun venit în lumea Wind Discovery! Echipa noastră organizează tabere de MTB pentru copii, adolescenți și părinți, în diverse locații, atât naționale cât și internaționale.

Dacă vrei să îți trimiți copiii într-o super tabără de MTB, nu ezita să ne contactezi!

Împreună cu prof. Alexandru Ghica, copiii învață diferite tehnici necesare practicării MTB în condiții sigure și multe altele.

Citește mai multe detalii

Siguranța pe primul loc

Voie bună și amintiri pe viață

Sănătate și mișcare în natură

Învățare prin fascinație

Socializare și colaborare

Disciplină și autonomie

Dezvoltare personală

Lista Tabere MTB copii 2023

Alege ce ți se potrivește din lista cu Tabere MTB Wind Discovery din 2023.

Sezonul respectiv s-a încheiat sau nu există evenimente disponibile.
Vezi aici evenimentele Wind Discovery active.

Vrei să te anunțăm când va fi următoarea tabără?

Completează mai jos prenumele tău și adresa de e-mail folosită și apoi apasă butonul "Anunță-mă!" iar noi te vom anunța despre următoarele super tabere Wind Discovery.

O experiența unica de viata, in care iesi din zona de confort pentru a intra in sinele tau si a-ti descoperi forta, bucuria de a trai aici si acum, curat, frumos si mai ales cu respect pentru tot ceea ce te inconjoara! Alex si Kinga, echipa de profesionisti alaturi de care ai curaj sa incerci orice!
Andreea Cotitosu
Felicitări pentru organizare, pentru energia și lucrurile minunate pe care Maia Stoica, le-a descoperit în aceasta tabăra minunata, de neuitat! Multumesc echipei Kinga și Alex! Succes mai departe. Sighisoara 1 –  Tabara MTB
Iulia Stoica

Nu ești sigur ce Tabere MTB pentru copii i se potrivesc copilului tău?

Vezi mai jos detalii despre organizare, tipuri de Tabere MTB, program, regulament, galerie foto și alte documente utile pentru părinți și copii.

Despre taberele MTB Wind Discovery

Taberele de bicicletă pentru copii și vorbim de mountain bike, pe scurt MTB, au un iz aparte.

 

Chiar numele nostru s-a inspirit din această aventură: cu vântul mereu bătând în față. Taberele de MTB sunt spectaculoase și recomandăm biciclitul în natură copiilor ca sport.

Dezvoltarea coordonării, a simțului de anticipație, incredibila conexiune neuro-musculară și dezvoltarea propriocepției, sunt mecanisme active care se vor traduce mai tarziu prin siguranța, aceptarea riscurilor, independență sau voință.

Scoatem copii din zona de confort cotidian și explorăm împreună pădurile, câmpurile și potecile.

MTB-ul LA WINDDISCOVERY ESTE O POVESTE CARE SE ÎNTÂMPLĂ CHIAR ÎN FAȚA COPIILOR !

Alături de noi, în taberele de biciclete, copiii simt ca ating culmile. Aceștia îcep să se auto-evalueze mai mult și, totodată,  le creaște stima de sine deoarece îi încurajam să experimenteze, desigur, sub atenta noastra supraveghere.

Ciclul de pregătire în natură, cu durată de o săptămână are menirea de a sedimenta invățăturile teoretice și practice. Copiii învață foarte bine prin imitație si aici ne legăm de alt aspect al taberelor WindDiscovery.

(DE CE SĂ TRIMIȚI COPIII CU NOI)

Marele nostru atu este definit de programul nostru, traseele atent alese și pregătirea profesorilor. Avem simturile dezvoltate în anii de antrenamente și competiții la nivel înalt.

Simțim foarte bine copiii și dozăm precis durata, dificultatea și intensitatea excursiilor.

Feeadback-ul la sfârșitul taberelor: Suntem eroiii copiilor și împreună am făcut spectacol!!!

Echipa Wind Discovery pentru Tabere MTB

Instructor Tabara Copii Wind Discovery Alexandru Ghica
Fondator Wind Discovery
Absolvent al Academiei Naționale de Educație Fizică și Sport din București, Facultatea de Kinetoterapie. Are o experiență de peste 17 ani ca profesor și…
Detalii
Coordonator ski, drumeții și mtb
Absolventă a Facultății de Comunicare și PR, în cadrul Universității Babeș-Bolyai din Cluj Napoca. Ultramaratonistă, pasionată de natură și educarea copiilor. Participă la curse…
Detalii
Coordonator ski
Student la American Hotel Academy (AHA). Monitor ski format la Asociația Monitorilor de Schi Profesioniști din România (A.M.S.P.R.) și membru al Asociației Internaționale de…
Detalii

Tabel Tabere MTB copii 2023

Locație

Perioadă

Vârstă

Link

Sezonul respectiv s-a încheiat sau nu există evenimente disponibile.
Vezi aici evenimentele Wind Discovery active.

Vrei să te anunțăm când va fi următoarea tabără?

Completează mai jos prenumele tău și adresa de e-mail folosită și apoi apasă butonul "Anunță-mă!" iar noi te vom anunța despre următoarele super tabere Wind Discovery.

Sună acum!

Intrebari Frecvente - Tabere MTB copii

Pentru a afla care sunt taberele din perioada imediat urmatoare va rugam vizitati pagina de tabere MTB copii.

Dacă pasiunea principală a copilului tău e ciclismul, atunci o tabără de mountain bike poate fi cel mai potrivit cadou.

Alegem traseele pe sprânceană, instructorii noștri sunt foarte bine pregătiți și pasionați și ei de ciclism montan, iar fiecare ieșire ține cont de nivelul de pregătire și rezistență al copiilor.

Dacă și copilul tău iubește să simtă vântul bătând din față când explorează natura pe bicicletă, atunci înscrie-l la următoarea tabără MTB și cultivă-i dragostea pentru trasee pe mountain bike.

Tabere trecute

Listă cu taberele pentru copii din anii trecuți

Excursie pe biciclete la 2 Mai Pădurea Hagieni și Lacul Limanu

Tabără Înot și MTB la Krapetz

Tabără de MTB la Sighișoara

Articole recente

Vezi noutățile din blogul Wind Discovery

Wind Discovery Tabere Copii

Inspirație pentru tineri

Nu am fost cu nimic diferit când eram copil. Am speranța că taberele noastre îi vor motiva și inspira pe copii și tineri. Pregătirea ca

WindDiscovery utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența ta pe website Înainte de a continua navigarea , te rugăm să aloci timpul necesar pentru a citi și înțelege conținutul Politicii de Confidentialitate. Prin continuarea navigării pe Website-ul nostru confirmi acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Termenilor si conditiilor website-ului.