TABERE VARĂ COPII 2022

Aventuri de neuitat și lecții fascinante de viață

Tabere de vară variate, spre bucuria copiilor și dezvoltare personală armonioasă. Pentru copii exploratori, cutezători și aventurieri! Împreună cu prof. Alexandru Ghica, copiii învață despre supraviețuire, natură / mediul înconjurător și participă la diverse activități și ateliere de creație.

Sună-ne acum sau alege una dintre taberele de mai jos pentru a afla mai multe!

Pornim în aventura taberelor de vară Wind Discovery! Cauți să îți trimiți copiii în tabere de vară din care să se întoarcă plini de amintiri fascinante?

Echipa noastră energică și profesionistă organizează tabere de vară pentru copii, adolescenți și părinți, excursii și Weekend Family, în diverse locații naționale și internaționale.

Explorează alături de noi următoarele tabere organizate:

 • tabere de aventură și drumeții la munte
 • tabere de mountain bike 
 • tabere de înot
 • tabere de paintball (nou)

Siguranța pe primul loc

Voie bună și amintiri pe viață

Sănătate și mișcare în natură

Învățare prin fascinație

Socializare și colaborare

Disciplină și autonomie

Dezvoltare personală

Lista Tabere de vara copii 2022

Alege ce ți se potrivește din lista cu Tabere de vara Wind Discovery din 2022.

Sezonul respectiv s-a încheiat sau nu există evenimente disponibile.
Te rugăm sa vizitezi evenimentele Wind Discovery active.

Nu ești sigur ce Tabere de vara pentru copii i se potrivesc copilului tău?

Vezi mai jos detalii despre organizare, tipuri de Tabere de vara, program, regulament, galerie foto și alte documente utile pentru părinți și copii.

Despre taberele de vară Wind Discovery

Aventuri și experiențe fascinante pentru formarea copiilor

Taberele de vară pentru copii Wind Discovery combină mereu o activitate fizică, de mișcare, cu una de cunoaștere, culturală, istorică sau creativă.

Tabăra de schi și vremea taberelor de iarnă s-au încheiat. Dăm jos hainele groase, punem echipamentul de ski și snowboard într-un loc în care să-l găsim și iarna viitoare și ne pregătim de taberele de vară. Căutăm locații noi pentru mountain bike, supraviețuire, drumeții montane și alegem Rezervațiile Naturale ca loc de desfășurare.

În vacanța de vară copiii descoperă cele mai frumoase locuri din România. Pot ajunge în mult mai multe locuri decât iarna într-o tabără de ski, și pot desfășura mult mai multe activități diverse in aer liber. Învață despre faună și floră, despre supraviețuire în natură, despre istoria și cultura zonelor vizitate, se delectează la căldura unui foc de tabără.

Prin această incursiune în frumos, copiii își construiesc propria poveste, propriile amintiri de neuitat. Indiferent de vârstă, vacanța de vară înseamnă jocuri și activități, distracție, dar și dezvoltare personală. Într-un cuvânt—explorare

Prin diversele tabere de aventură, tabere la munte, weekend family și celelalte tabere organizate de echipa noastră energică, îi asiguri copilului tău:

 • sănătate—prin cura de mișcare și bucurie în aer liber
 • disciplină—prin regulile și programul pe care le respectăm toți
 • prietenii pe viață—prin relațiile faine sudate în timpul activităților și perioadelor de socializare
 • educație—prin lecțiile de istorie, geografie, biologie și lecțiile de viață pe care le dobândește
 • amintiri de neuitat—și ție bătăi de cap la cât îți va povesti și repovesti întâmplările trăite

De ce să alegi taberele de vară pentru copii Wind Discovery?

Nu e ușor să alegi o tabără pentru copiii tăi, mai ales dacă e prima. Uite ce-ți oferim noi:

 • Peste 10 ani de experiență în organizarea de tabere pentru copii
 • Tematici diverse, de la drumeție montană / tabere de aventuri, la Mountain-Bike și Paint Ball
 • Instructorii noștri sunt acreditați, iar echipa formată din psihologi, campioni sportivi și cadre militare active MAPN
 • Prioritatea numărul 1—siguranța copiilor, și chiar dacă facem tot posibilul să prevenim situațiile neplăcute, suntem pregătiți întotdeauna și pentru acordarea primului ajutor sau transport de urgență
 • Experiențe de neuitat, atât prin activități, cât și prin socializarea din timpul liber

Taberele de vară pentru copii Wind Discovery au tematici diferite și sunt inspirate din mediul înconjurător. Traseele și activitățile sportive sunt atent alese în funcție de categorii de vârstă și experiență.

Tabere Vara Copii

Ne ocupăm cu organizarea de tabere de vară pentru copii, tabere de poveste, unde toți copiii se simt minunat, învață să îşi cunoască limitele fără a le forța însă, și mai ales, rămân întotdeauna cu o tabără de vară despre care să aibă ce povesti.

Avem o țară atât de frumoasă, iar noi o arătăm cel mai bine. Copii dezvoltă adevarate pasiuni în aer liber. Vom face drumeții, ne vom da cu bicicletele (mountain bike), vom înota în ape deschise. Vom iniția copiii în orientare turistică iar aceștia vor participa la ateliere de creație și diverse jocuri. 

Taberele de supraviețuire (sau tabere de aventură) aduc copiilor un plus de responsabilitate și de creativitate, fiind preferatele multora.

Vom avea în vedere atingerea celor mai frumoase obiective turistice ale zonei. Vom vizita toate zonele de relief și punctele de interes local.

Wind Discovery organizează mai multe tipuri de tabere:

 • tabere de vară de MTB (mountain bike), 
 • tabere de drumeție montană și orientare, escaladă, camping și supraviețuire (cunoscute și ca tabere de aventură)
 • tabere de Paint Ball și strategie (NOU)
 • tabere de ski pe timpul iernii (tabere de iarnă)
 • tabere la munte, toamna
 • Weekend family și excursii de weekend pentru copii

Iar pentru că tuturor ne place și o surpriză din când in când, în această vară toți copiii pot merge împreună cu noi și într-o tabără de vară în străinătate! Poate îți faci griji și eziți să-ți trimiți copilul în tabere de vară internaționale. Te înțelegem. Hai să discutăm și să aflăm cât de bine i se potrivește copilului tău o astfel de tabără Wind Discovery. Urmărește-ne și pe Facebook pentru a afla când are loc una dintre următoarele tabere internaționale.

Zilele petrecute împreună sunt bine planificate, astfel încât, pe lângă activitățile „de bază”, să  existe și suficient timp liber, pentru odihnă și relaxare. Toți copiii vor beneficia în fiecare zi și de timp doar pentru ei—ferestre în program în care vor socializa și vor dezvolta relații de prietenie.

Calendarul taberelor de vară pentru copii se bazează pe experiența acumulată din evenimentele trecute. Aceasta pagină, în esență, reprezintă un centralizator de tabere de vară pentru copii, de unde puteți alege experiența pe care o căutați pentru cei mici, sau aventura pe care știți că aceștia și-o doreau.

Ca locații, am explorat toată România cu mare drag și bucurie. Din Țara Hațegului până în Baraolt, din Covasna până la Predeal, de la Câmpina până la Sighișoara, am hoinărit pe biciclete sau pe jos cu voie bună toată vara! Ne iubim țara și vrem să le transmitem și celor mici această dragoste, prin taberele pentru copiii României pe care le organizăm cu grijă și dedicare.

Dacă ne întrebați, mijlocul verii este cel mai potrivit copiilor pentru o tabără. Taberele de vară pentru copii se organizează pe tot timpul verii, din iunie și până în septembrie, mergând până spre taberele de toamnă, și ele cu avantajele și, mai ales, cu frumusețea lor. 

Spre exemplu, pe lângă faptul că îi scoate din arșița miezului de vară înspre locuri răcoroase, îi și reintroduce în mediul colectiv, pregătindu-i pentru noul an școlar. Toamna merită încercată o frumoasă tabără de aventură, când chiar și vremea poate fi o surpriză care să contribuie la experiența de drumeție montană.

Echipa noastră în taberele de vară pentru copii

Cei care stau alături de copii în taberele noastre de vară sunt foarte bine pregătiți. Iubesc muntele și natura și sunt plini de dragoste și răbdare pentru copii.

Taberele de vară pentru copii Wind Discovery sunt monitorizate de cadre militare active MAPN și de ghizi montani acreditați, cu experiență. Personalul este potrivit fiecărei activități specifice desfășurate în taberele noastre de vară.

Foarte important: fie îți trimiți copilul într-o tabără de vară sau de iarnă, și indiferent de tematică, numărul de instructori este de cel puțin un adult experimentat la 6-7 copii.

Coordonatorii de activități din echipa Wind Discovery îmbină pregătirea cu experiența. Instructorii stăpânesc la cel mai înalt nivel domeniile de care sunt responsabili, la care adaugă abilitați dintre cele mai diverse, de la cunoașterea limbii engleze sau limba franceză, pana la psiho-pedagogie sau salvare montană.

Deși nu mai trebuie spus că organizăm tabere pentru copii respectând în totalitate legislația în vigoare, abordăm subiectul măcar pentru ca să știți ca nu ne oprim doar la atât. Pentru ca totul să decurgă perfect, ne asigurăm că toți colaboratorii noștri sunt acreditați pe activitățile specifice de care sunt responsabili, sau pe serviciile pe care le prestează.

Descoperă taberele pentru copiii de toate vârstele și experiențele

Suntem alături de tine în valorizarea potențialului individual al fiecărui copil. Participanții la tabere învață să aibă încredere în propriile puteri și să se autoevalueze. Încurajăm copiii să ia decizii prin tematicile caracteristice fiecărui eveniment, în mod echilibrat, corespunzător categoriei de vârstă și nivelului de experiență al acestora.

În taberele de vară pentru copii Wind Discovery, nu urmărim sportul de performanță, cel competițional, dar avem ochiul format în descoperirea talentelor în acest domeniu și încurajăm copiii să își cultive spiritul sportiv.

Dacă există cerere și colaborare, putem organiza și tabăra preșcolarilor.

Indiferent de vârsta copilului, ai șanse mari să găsești în oferta Wind Discovery ceva fain, taman pe gustul vostru. Vezi în galerie foto câteva momente-cheie din aventurile copiilor de toate vârstele și nivelurile de condiție fizică la Sâmbăta de Sus. 

Reguli și standarde în taberele de vară pentru copii

Ne dorim să creăm un mediu în care copiii să se dezvolte într-un mod natural și armonios. În fiecare tabără pentru copii organizată de Wind Discovery aventura și distracția sunt îmbinate cu rigoarea și cu responsabilitatea. Elementele de educație sunt parte integrantă a fiecărei activități, oricât de distractive ar fi acestea în esența lor.

 1. Respect și siguranță. Acordăm o atenție deosebită sănătății și îngrijirii personale. Educăm copiii să aibă o conduită civilizată față de grup. Aici nu e loc de bullying, ci numai de colaborare!
 2. Dedicăm timp special educării și respectării regulilor de igienă personală. Ne asigurăm că fiecare dormitor al copiilor are propriul grup sanitar – o baie curată care să ofere intimitate totală, pe care copiii o împart doar cu colegii lor de cameră.
 3. În tot ce facem pentru și cu copiii în taberele noastre, respectăm cele mai serioase standarde de viață sănătoasă și alimentație echilibrată. De aceea la noi mișcarea-i mișcare, somnu-i somn, mâncarea-i mâncare. 

Care este alimentația copiilor în taberele de vară?

Mesele din taberele noastre pentru copii conțin gama completă de elemente: carne, legume, carbohidrați, salate și desert, asigurând necesarul complex și complet de elemente nutritive, dar și plăcerea de a începe bine o zi și de a o încheia la fel.

Normele noastre sunt stricte: fără conservanți, fără E-uri și fără foarte multe zaharuri. Nicio tabără organizată de noi nu se bazează pe o unitate de cazare în care să nu fi verificat cu cea mai mare atenție modul în care este pregătită hrana copiilor.

Ce nivel de dezvoltare trebuie să aibă copilul pentru a face față unei tabere de vară?

Pentru a putea să se bucure complet de o tabără, un copil ar trebui:

 • Să mănânce singur. Este foarte important să poată mânca fără a fi ajutat și chiar să își poată tăia mâncarea.
 • Să se spele și să se îmbrace singur.
 • Să bea apă atunci când îi este sete.
 • Să nu îl sperie ideea de a dormi singur, fără părinți.

Într-un cuvânt. copilul trebuie să fie autonom!

Ce include o tabără de vară pentru copii Wind Discovery?

Sistemul nostru este de tip all-inclusive:

 • Transport până la destinație și înapoi. De regulă, transportul se face cu microbuzele noastre noi și confortabile;
 • Cazare în cabane și hoteluri confortabile și sigure;
 • 3 mese pe zi și gustări. Mesele sunt sănătoase, gândite special pentru grupa de vârstă a copiilor;
 • Cursuri, activități sportive, excursii, etc. Fiecare zi de tabără include activități din care prichindelul tău are ceva de învățat;
 • Programe de relaxare cu muzică, dans și filme. După fiecare zi există programe de relaxare și distracție;
 • Asistență din partea însoțitorilor;

Cu ce se întorc copiii dintr-o tabără de vară Wind Discovery?

Tabere de vara copii

După ce participă la o tabără Wind Discovery, copiii se bucură de următoarele câștiguri:

 • Sunt mai ordonați. Știu să își facă patul. În tabără au un program strict în ceea ce privește igiena personală și își organizează mai bine bunurile.
 • Practică sporturile din tabără cu mult mai multă îndemânare. Indiferent că este vorba despre înot, MTB sau schi, copilul își va cunoaște și stăpâni mult mai bine corpul și abilitățile fizice;
 • Sunt mai sociabili. Când petrec timp mereu cu aceiași părinți și copii, le e greu să-și facă noi prieteni. După o tabără în care majoritatea copiilor sunt cunoștințe noi, vor fi mult mai deschiși în a-și face alți prieteni și la școală.;
 • Se descurcă mult mai ușor în natură, orientându-se foarte bine și dozându-și corect efortul;
 • Au mai multe cunoștințe de geografie, istorie și sport, prin activitățile educative pe care le desfășurăm împreună;

Părinții susțin în părerile lor că micuții se întorc din taberele noastre de vară EXTAZIAȚI!

Iar feedback-ul primit ne motivează să ne continuăm munca—prin tabere organizate impecabil, pentru părinți și copii fericiți.

Acestea sunt doar câteva întrebări și răspunsuri. Dacă aveți și altele, așteptăm cu cel mai mare drag să ne contactați.

Tabere Vara Copii Wind Discovery

 

Tabel Tabere de vara copii 2022

Locație

Perioadă

Vârstă

Link

Sezonul respectiv s-a încheiat sau nu există evenimente disponibile.
Te rugăm sa vizitezi evenimentele Wind Discovery active.

Intrebari Frecvente - Tabere de vara copii

Pentru a afla care sunt taberele din perioada imediat următoare vă rugăm vizitați pagina tabere vara copii.

Siguranța copiilor precum și a părinților și rudelor acestora este o prioritate pentru WindDiscovery. Te asigurăm că am luat toate măsurile sanitare și de siguranță!

Sună acum!

WindDiscovery utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența ta pe website Înainte de a continua navigarea , te rugăm să aloci timpul necesar pentru a citi și înțelege conținutul Politicii de Confidentialitate. Prin continuarea navigării pe Website-ul nostru confirmi acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Termenilor si conditiilor website-ului.