TABERE DE VARĂ PENTRU COPII & ADOLESCENȚI ÎN 2022

Sună-ne acum sau vizitează unul dintre evenimentele de mai jos pentru a afla mai multe!

Bun venit în lumea Wind Discovery! Echipa noastră organizează tabere de vară pentru copii, adolescenți și părinți, în diverse locații, atât naționale cât și internaționale.

Dacă vrei să îți trimiți copiii într-o super tabără de vară, nu ezita să ne contactezi! Abordăm diverse tematici în taberele noastre, de la drumeții și supraviețuire la mountain bike și înot.

Lista Tabere de vara 2022

Iata lista cu Tabere de vara Wind Discovery din 2022. Alege una dintre ele pentru a vedea detalii.

TABĂRĂ DE AVENTURĂ ÎN COVASNA

TABĂRĂ PAINTBALL ȘI STRATEGIE LA BICFALĂU

TABĂRĂ DRUMEȚIE LA SÂMBĂTA DE SUS

TABĂRĂ MTB LA SÂMBĂTA DE SUS

TABĂRĂ DRUMEȚIE LA PĂLTINIȘ

TABĂRĂ MTB LA SIGHIȘOARA

TABĂRĂ PAINTBALL ȘI STRATEGIE LA SÂMBĂTA DE SUS

TABĂRĂ DE SUPRAVEȚUIRE LA CORT

TABĂRĂ ÎNOT ȘI MTB LA KRAPETZ

TABĂRĂ DE ESCALADĂ ȘI ORIENTARE ÎN RETEZAT

TABĂRĂ ȚARA HAȚEGULUI PE BICICLETĂ

TABĂRĂ MTB LA SIGHIȘOARA II

TABĂRĂ PAINTBALL ȘI STRATEGIE LA BICFALĂU

Taberele continuă formarea copiilor

Taberele de vară pentru copii Wind Discovery combină mereu o activitate fizică, de mișcare, cu una de cunoaștere, culturală , istorică sau creativă.

Tabăra de schi și vremea taberelor de iarnă s-au încheiat. Dăm jos hainele groase, punem echipamentul de schi într-un loc în care să-l găsim și iarna viitoare și ne pregătim de taberele de vară. Căutăm locații noi pentru mountain bike, supraiețuire, drumeții montane și alegem Rezervațiile Naturale ca loc de desfășurare.

În vacanța de vară copiii pot descoperi cele mai frumoase locuri. Pot ajunge în mult mai multe locuri decât se poate iarna, și pot trece prin mult mai multe activități diverse. Pot învăța despre faună și floră, despre supraviețuire în natura (la căldura unui foc de tabără), despre istoria și cultura zonelor vizitate.

În această incursiune în frumos, aceștia iau parte la propria poveste. Indiferent de vârsta, vacanța de vară înseamnă jocuri și activități, distracție, dar și dezvoltare personală. Într-un cuvânt, explorare.

De ce să alegi taberele de vară pentru copii Wind Discovery?

Taberele de vară Wind Discovery au tematici diferite și sunt inspirate din mediul înconjurător. Traseele și activitățile sportive sunt atent alese în funcție de vârstă și experiență și îi vor acapara pe copii.

Tabere Vara Copii

Organizăm tabere de vară pentru copii de poveste, unde toți copiii se simt minunat, învață să îşi cunoască limitele fără a le forța însă, și mai ales, rămân întotdeauna cu o tabără de vară despre care să aibă ce povesti.

Avem o țară atât de frumoasă, iar noi o arătăm cel mai bine. Copii dezvoltă adevarate pasiuni. Vom face drumeții, ne vom da cu bicicletele (mountain bike), vom înota în ape deschise. Vom iniția copii în orientare turistică iar aceștia vor participa la ateliere de creație și diverse jocuri. Taberele de supravietuire aduc copiilor un plus de responsabilitate si de creativitate.

Vom avea în vedere atingerea celor mai frumoase obiective turistice ale zonei. Vom vizita toate zonele de relief.

Wind Discovery organizează tabere de vară de MTB (mountain bike), drumeție si orientare, escaladă, camping și supraviețuire. Și pentru că tuturor ne place și o surpriză din când in când, în această vară copiii pot merge împreună cu noi și într-o tabără de vară în străinătate! Urmărește-ne și pe Facebook pentru a afla când are loc una dintre următoarele tabere internaționale.

Zilele petrecute împreună sunt bine planificate, astfel încât, pe lângă activitățile „de baza”, să  existe și timp liber. Copiii vor beneficia în fiecare zi și de timp doar pentru ei – ferestre în program în care vor socializa și vor dezvolta relații de prietenie.

Calendarul taberelor de vară se bazează pe experiența acumulată din evenimentele trecute. Aceasta pagină, în esență, reprezintă un centralizator de tabere de vară pentru copii, de unde puteți alege experiența pe care o căutați pentru cei mici, sau aventura pe care știți ca aceștia și-o visau.

Daca ne întrebați, mijlocul verii este cel mai potrivit copiilor pentru o tabără. Taberele de vară pentru copii se organizează pe tot timpul verii, din iunie și până în septembrie, mergând până spre taberele de toamnă, și ele cu avantajele și, mai ales, cu frumusețea lor. Pe lângă faptul ca îi scoate din arșița miezului de vară înspre locuri răcoroase, îi și reintroduce în mediul colectiv, pregătindu-i pentru noul an școlar.

Echipa noastră în taberele de vara pentru copii

Cei care stau alături de copii în taberele noastre de vară sunt foarte bine pregătiți. Iubesc muntele și natura și sunt plini de dragoste și răbdare pentru copii.

Taberele de vară pentru copii Wind Discovery sunt monitorizate de ghizi montani acreditați, cu experiență. Personalul este potrivit fiecărei activități specifice desfășurate în taberele noastre de vară.

Foarte important: fie că este o tabără pentru copii de vară sau de iarnă, și indiferent de natura tematică a acestora, numărul de instructori este suficient de mare încât să existe cel puțin un adult experimentat la 6-7 copii.

Coordonatorii de activități din echipa Wind Discovery îmbină pregătirea cu experiența. Aceștia stăpânesc la cel mai înalt nivel domeniile de care sunt responsabili, la care adaugă abilitați dintre cele mai diverse, de la cunoașterea limbii engleze sau limba franceza, pana la psiho-pedagogie sau salvare montana.

Deși nu mai trebuie spus că organizăm tabere pentru copii respectând în totalitate legislația în vigoare, abordăm subiectul măcar pentru ca să știți ca nu ne oprim doar la atât. Pentru ca totul să decurgă perfect, ne asigurăm că toți colaboratorii noștri sunt acreditați pe activitățile specifice de care sunt responsabili, sau pe serviciile pe care le prestează.

Anul acesta explorăm Dealurile Transilvaniei cu o școală MTB și istorie la Sighișoara. Mergem împreună în Munții Retezat deasupra norilor și pedalam sub Munții Baiului în Azuga sau prin Țara Făgărașului. Delta Dunării cu pădurea Letea ne arata natura straveche și învațăm să mâncăm pește. Nu în cele din urmă vedem și ape turcoaz și limpezi în tabăra de mountain bike din Grecia – Sithonia.

Ne propunem să fim alături de tine în valorizarea potențialului individual al fiecărui copil. Participanții la tabere vor învăța să aibă încredere în propriile puteri și să se autoevalueze. Încurajăm copiii să ia decizii prin tematicile caracteristice fiecărui eveniment, în mod echilibrat și corespunzător nivelului de vârstă și experiența.

În taberele de vară pentru copii Wind Discovery, nu urmărim sportul de performanță, cel competițional, dar, avem ochiul format în descoperirea talentelor în acest domeniu și încurajăm copiii să își cultive spiritul sportiv.

Reguli și standarde in taberele de vară pentru copii

Ne dorim să creăm un mediu în care copiii sa se dezvolte într-un mod natural și armonios. În fiecare tabără pentru copii organizată de Wind Discovery aventura și distracția sunt îmbinate cu rigoarea și cu responsabilitatea. Elementele de educație sunt parte integrantă a fiecărei activități, oricât de distractive ar fi acestea în esența lor.

Acordăm o atenție deosebita sănătății și îngrijirii personale si educăm copiii să aibă o conduită civilizată față de grup. Dedicăm timp special educării și respectării regulilor de igiena personală. Ne asigurăm că fiecare dormitor al copiilor are propriul grup sanitar – o baie curată care să ofere intimitate totală, pe care copiii o împart doar cu colegii lor de cameră.

În tot ce facem pentru și cu copiii în taberele noastre, respectăm cele mai serioase standarde de viață sănătoasă si alimentație echilibrata.

Ce mâncăm?

Mesele din taberele noastre pentru copii conțin gama completă de elemente: carne, legume, carbohidrați, salate și desert, asigurând necesarul complex și complet de elemente nutritive, dar și plăcerea de a începe bine o zi și de a o încheia la fel.

Normele noastre sunt stricte: fără conservanți, fără E-uri și fără foarte multe zaharuri. Nicio tabără organizată de noi nu se bazează pe o unitate de cazare în care sa nu fi verificat cu cea mai mare atenție modul în care este pregătită hrana copiilor.

Ce nivel de dezvoltare trebuie să aibă copilul pentru a face față unei tabere de vară?

 • Pe scurt, pentru a putea să se bucure complet de o tabără, un copil ar trebui:
 • Să mănânce singur. Este foarte important să poată mânca fără a fi ajutat și chiar să își poată tăia mâncarea;
 • Să se spele și să se îmbrace singur;
 • Să bea apă atunci când îi este sete;
 • Să nu îl sperie ideea de a dormi singur, fără părinți.
Într-un cuvânt. copilul trebuie să fie autonom!

Ce include o tabără de vara pentru copii Wind Discovery?

Sistemul nostru este de tip all-inclusive:

 • Transport până la destinație și înapoi. De regulă, transportul se face cu microbuzele noastre noi și confortabile;
 • Cazare în cabane și hoteluri confortabile și sigure;
 • 3 mese pe zi și gustări. Mesele sunt sănătoase, gândite special pentru grupa de vârstă a copiilor;
 • Cursuri, activități sportive, excursuri, etc. Fiecare zi de tabără include activități din care prichindelul tău are ceva de învățat;
 • Programe de relaxare cu muzică, dans și filme. După fiecare zi există programe de relaxare și distracție;
 • Asistență din partea însoțitorilor;

Cu ce se întorc copiii dintr-o tabără de vară Wind Discovery?

Tabere de vara copii

 • După ce participă la o tabără Wind Discovery copiii câștigă următoarele lucruri:
 • Sunt mai ordonați. Știu să își facă patul, au un program strict în ceea ce privește igiena personală și își organizează mai bine bunurile;
 • Practică sporturile din tabără cu mult mai multă îndemânare. Indiferent că este vorba despre înot, MTB sau schi, copilul le va stăpâni mult mai bine;
 • Sunt mai sociabili;
 • Se descurcă mult mai ușor în natură, orientându-se foarte bine și dozându-și corect efortul;
 • Au mai multe cunoștințe de geografie, istorie și sport;
Părinții susțin în părerile lor că micuții se întorc din taberele noastre de varăEXTAZIAȚI!

Acestea sunt doar câteva întrebări și răspunsuri. Dacă aveți și altele, așteptam cu cel mai mare drag să ne contactați.

Tabere Vara Copii Wind Discovery

 

Tabel Tabere de vara 2022

Locație

Perioadă

Vârstă

Link

TABĂRĂ DE AVENTURĂ ÎN COVASNA

TABĂRĂ PAINTBALL ȘI STRATEGIE LA BICFALĂU

TABĂRĂ DRUMEȚIE LA SÂMBĂTA DE SUS

TABĂRĂ MTB LA SÂMBĂTA DE SUS

TABĂRĂ DRUMEȚIE LA PĂLTINIȘ

TABĂRĂ MTB LA SIGHIȘOARA

TABĂRĂ PAINTBALL ȘI STRATEGIE LA SÂMBĂTA DE SUS

TABĂRĂ DE SUPRAVEȚUIRE LA CORT

TABĂRĂ ÎNOT ȘI MTB LA KRAPETZ

TABĂRĂ DE ESCALADĂ ȘI ORIENTARE ÎN RETEZAT

TABĂRĂ ȚARA HAȚEGULUI PE BICICLETĂ

TABĂRĂ MTB LA SIGHIȘOARA II

TABĂRĂ PAINTBALL ȘI STRATEGIE LA BICFALĂU

Intrebari Frecvente - Tabere de vara

Pentru a afla care sunt taberele din perioada imediat următoare vă rugăm vizitați pagina de tabere de vara.

Siguranța copiilor precum și a părinților și rudelor acestora este o prioritate pentru WindDiscovery. Te asigurăm că am luat toate măsurile sanitare necesare pentru limitarea răspândirii virusului COVID-19, conform legii.

Tabere trecute

Listă cu taberele pentru copii din anii trecuți

Sună acum!

Lecții de ski private sau în grup!

WindDiscovery utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența ta pe website Înainte de a continua navigarea , te rugăm să aloci timpul necesar pentru a citi și înțelege conținutul Politicii de Confidentialitate. Prin continuarea navigării pe Website-ul nostru confirmi acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Termenilor si conditiilor website-ului.