Termeni si conditii de participare in tabara

I. PARTILE CONTRACTANTE:
1.1 SC WIND DISCOVERY SRL, inregistrata la Oficiul Registrului Comertului: J40/17811/2018, avand CUI: 40303852 cu sediul in Bucuresti, sector 3 str. Racari, nr 10A, bl42, sc 2, ap 72, cont IBAN: RO RO94BTRLRONCRT0479797601deschis la Banca Transilvania, date contact: contact@winddiscovery.ro, tel: 0723 327 815, reprezentata prin dl. Ghica Alexandru Dan, in calitate de Organizator/ Prestator,
si,
1.2. Parintele/ Tutorele si Participantul la tabara (numele parintelui/ tutorelui cat si al participantului se regaseste in fisa de inscriere, parte integranta din contract)
in calitate de Beneficiar,

II. ACCEPTAREA CONDITIILOR
Prin completarea Formularului de Inscriere de pe site-ul www.winddiscovery.ro si prin achitarea avansului, Beneficiarul accepta Termenii si Conditiile de participare la eveniment/tabara si confirma luarea la cunostinta a Regulamentului Taberelor, fara a mai fi semnat un act scris.

III. OBIECTUL TERMENILOR SI CONDITIILOR
Obiectul Termenilor si Conditiilor reprezinta prestarea de catre Organizator/ Prestator de servicii complete de tabara asa cum sunt descrise in prezentarea evenimentului/ taberei.

IV. DURATA TERMENILOR SI CONDITIILOR
Termenii si Conditiile se aplica pe o perioada determinata, incepand cu data platii avansului si completarii Formularului de Inscriere si se incheie odata cu finalizarea evenimentului/ taberei pe care a ales-o Beneficiarul.

V. TAXA DE PARTICIPARE, TERMENI DE PLATA
Taxa de participare este precizata in descrierea fiecarui eveniment/ tabara si se va plati
prin transfer bancar in contul specificat de Organizator/ Prestator, dupa cum
urmeaza:
– Avans, in maxim cinci zile lucratoare de la comunicarea de plata in contul indicat de Prestator, (locul va fi rezervat numai dupa transmiterea ordinului de plata, cu avansul platit)
– Diferenta de plata se va achita prin transfer bancar pana la minim 15 zile inaintea inceperii evenimentului/taberei.

VI. POLITICA DE RETUR IN CAZUL ANULARE A REZERVARII/ANULAREA TABEREI
In cazul in care Beneficiarul renunta, indiferent de motiv, la tabara in care s-a inscris, se
aplica urmatoarele penalitati:
Avansul platit pentru confirmarea participarii la tabara, nu este returnabilde catre Organizator/ Prestator;
In cazul in care plata s-a efectuat integral si anularea rezervarii se face cu 30 zile inainte de inceperea evenimentului, se va restitui suma achitata mai putin avansul pentru rezervare. Beneficiarul are insa posibilitatea de a folosi avansul pentru rezervarea unui loc intr-o tabara viitoare.
In cazul in care plata s-a efectuat integral si anularea rezervarii se face cu 30 pana la 15 zile inainte de inceperea evenimentului, se va restitui 50% din suma achitata mai putin avansul pentru rezervare. Beneficiarul are insa posibilitatea de a folosi avansul pentru rezervarea unui loc intr-o tabara viitoare.
In cazul in care plata s-a efectuat integral si anularea rezervarii se face cu mai putin de 15 zile inainte de inceperea evenimentului, se va aplica penalizare de 100% din suma achitata. Beneficiarul are insa posibilitatea de a folosi avansul pentru rezervarea unui loc intr-o tabara viitoare.
In toate cazurile de anulare a rezervarii mai sus mentionate se accepta inlocuireapersoanei pentru care s-a facut rezervarea fara a se percepe vreo penalizare.
In cazul in care,din anumite motive privind Organizatorul/ Prestatorul, tabara nu mai are loc, Beneficiarul va primi in contul indicat de acesta intreaga suma pe care a achitat-o pana in acel moment.

VII. OBLIGATIILE PRESTATORULUI
Sa organizeze toate serviciile mentionate in oferta taberei/evenimentului;
Sa asigure supravegherea copiilor 24/ 24h, pe toata durata taberei;
Sa ofere logistica necesara organizarii tuturor activitatilor specifice taberei;
Sa ofere numarul optim de instructori si facilitatori;
Sa prezinte tuturor participantilor Regulamentul Taberei.

VIII. OBLIGATIILE BENEFICIARULUI
Sa plateasca taxa de participare convenita, respectand termenele de plata stipulate la art. V al acestui document;
Sa respecte orele de intrare si iesire din tabara cat si programul taberei;
Sa respecte regulile din urmatorul Regulament Taberei.

IX. FORTA MAJORA
Organizatorul/ Prestatorul nu raspunde de neexecutarea la termen sau/si de executarea in mod necorespunzator – total sau partial – a oricarei obligatii care ii revine in baza prezentului contract, daca neexecutarea sau executarea necorespunzatoare a obligatiei respective a fost cauzata de forta majora, asa cum este definita de lege.
Anularea unui eveniment/ tabara ca urmare a deciziilor ferme ale autoritatilor statului sau in situatii neimputabile organizatorului/ prestatorului (incluzand dar fara a se limita la: situatii meteo nefavorabile extreme, stare de urgenta, epidemii), scuteste organizatorul/ prestatorul de returnarea taxei platite de catre Beneficiar.

X. NOTIFICARI INTRE PARTI
In acceptiunea partilor contractante, orice notificare adresata de una dintre acestea celeilalte este valabil indeplinita daca va fi transmisa la adresa electronica de contact de pe site-ul taberei pentru organizator/ prestator, respectiv la adresa mentionata de beneficiar in formularul de inscriere.
Notificarile verbale nu se iau in considerare de niciuna dintre parti.

XI. ALTE CLAUZE
Beneficiarul isi da acordul ca imaginile foto sau video realizate de organizator/ prestator pe timpul activitatilor din tabara, sa fie folosite fara scop comercial pe site-ul taberei www.winddiscovery.ro sau pe alte canalele de internet ale taberei: facebook, instagram, youtube, etc.
In cazul nerespectarii Regulamentului Taberei, organizatorii nu isi asuma responsabilitatea pentru consecintele aparute;In tabara nu se accepta sa participe sau sa asiste la activitatile copilului parintii/tutorii sau alti adulti care au legatura cu copilul inscris. Participarea acestorala tabara ar diminua puterea de concentrare a copilului, putand duce la disfunctionalitati pe timpul activitatilor sau chiar la accidente prin distragerea atentiei.
Copiii participanti la tabara trebuie sa prezinte la sosirea in tabara urmatoarele documente:
Aviz epidemiologic si adeverinta medicala cu specificatia „apt pentru efort fizic sustinut”, obtinute cu maxim 48 ore inainte de inceperea taberei;
In cazul in care conditiile meteo nu permit desfasurarea activitatilor conform programului initial, organizatorul isi rezerva dreptul sa modifice activitatile in asa fel incat siguranta participantilor sa nu fie pusa in pericol.

XII. PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL
Avand in vedere prevederile din legea 129/ 2018 privind protectia datelor cu caracter personal al participantilor la tabere, va garantam ca am luat cele mai bune masuri pentru ca datele dumneavostra personale sa fie in deplina siguranta, cu respectarea prevederilor legale.
Datele personale oferite de dumneavostra vor fi folosite in scopul informarii asupra programelor desfasurate de organizator/ prestator, de transmiterea de informatii promotionale, cat si de comunicarea de detalii organizatorice. 
Stocarea datelor se va face pe o perioada de 5 ani, cu exceptia datelor contabile si administratie care vor fi pastrate pana cand impun normele legale in vigoare.
Daca constatati ca anumite date despre dumneavostra nu sunt corecte, va rugam sa ne contactati cat se poate de repede.

WindDiscovery utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența ta pe website Înainte de a continua navigarea , te rugăm să aloci timpul necesar pentru a citi și înțelege conținutul Politicii de Confidentialitate. Prin continuarea navigării pe Website-ul nostru confirmi acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Termenilor si conditiilor website-ului.