Vacante Ski

Profesorii-monitori Wind Discovery au aprofundat noi metode de a schia împreună cu experți din școala Franceză de schi. O bună scoală de schi înseamnă siguranță si garantarea unui serviciu de calitate.

Experiența acumulată în anii de practică ne oferă posibilitatea de a aplica metoda de învățare simplu și clar. Ne adresăm atât clasei debutanți cât și claselor avansate. Programele de schi sunt dezvoltate pentru clase în funcție de nivelul schiului practicat.

Scopul nostru este atingerea potențialului individual și stimularea capacității fizice și a determinării mentale. Ne propunem să fim alături de voi în valorizarea potențialului individual.

Atât debutanții cât și avansații învață și se perfecționează în acest frumos sport. Succesiunea procedeelor tehnice curge de la sine și la sfârșitul unui modul vei avea satisfacția unui lucru bine făcut.

Scopul vacanțelor de schi este mișcarea, relaxarea, deconectarea și socializarea. In formarea grupelor de schi ținem seama de experiență. Un profesor-monitor va avea între 4-6 cursanți.

Skiul se invata la orice varsta si iti poti petrece vacantele intr-un mod foarte frumos.

WindDiscovery utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența ta pe website Înainte de a continua navigarea , te rugăm să aloci timpul necesar pentru a citi și înțelege conținutul Politicii de Confidentialitate. Prin continuarea navigării pe Website-ul nostru confirmi acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Termenilor si conditiilor website-ului.