TABERE DE PAINTBALL PENTRU COPII ÎN 2022

Sun─â-ne acum sau alege una dintre taberele de mai jos pentru a afla mai multe!

PaintBall Wind Discovery Tabara Vara

Bun venit în lumea Wind Discovery!

Venim cu un concept nou, original ├«n organizarea taberelor de var─â. Pe l├óng─â taberele cu tematic─â de montain bike, supravie╚Ťuire, drume╚Ťii ╚Öi escalad─â, am introdus taberele de Paint Ball.

PaintBall este un joc pentru toate vârstele, original, energic și distractiv.

Taberele de PaintBall pentru copii ├«mbin─â dorin╚Ťa de lupt─â / competi╚Ťie (instinct pe care il avem cu totii), cu inovatia, tenacitatea, spiritul camaraderesc ╚Öi echilibrul, dezvolt├óndu-le pe toate.

Echipamentul este inclus!

Lista Tabere de PaintBall copii 2022

Iata lista cu Tabere de PaintBall Wind Discovery din 2022.

Alege una dintre urm─âtoarele Tabere de PaintBall sau evenimente de mai jos pentru a vedea detalii.

Despre taberele de Paint Ball Wind Discovery

Ideea de a organiza tabere de PaintBall era deja ├«n capul nostru de c├ónd ne juc─âm ├«n copil─ârie cu pistoale de lemn ╚Öi ╚Ťeav─â cu cornete.

├Än taberele de PaintBall, copiii sunt repartiza╚Ťi pe grupe iar instruirea lor devine foarte avansat─â. Trebuie s─â gaseasc─â un obiectiv ├«n p─âdure ╚Öi s─â ├«l apere sau cucereasc─â cu ajutorul unor coordonate precise.

Folosecs busola și harta pentru asta. Trebuie o bună comunicare între ei și o coordonare desăvârșită. Armele sunt folosite inteligent și cumpătat pentru a elimina adversarii care așteaptă în ambuscadă.

Pe┬ádurata┬áunei s─âpt─âm├óni copiii trec de┬ála┬áini╚Ťiere la┬áadev─ârate┬ástrategii, pentru a ├«╚Öi atinge obiectivele impuse.

Exemplele sunt multiple ╚Öi trebuie s─â le descoperi╚Ťi ├«mpreun─â cu noi.

Taberele de paintball pentru copii ├«mbin─â dorin╚Ťa de a lupt─â ╚Öi competi╚Ťie (instinct pe care ├«l avem cu to╚Ťii), cu inova╚Ťia, tenacitatea, spiritul camaraderesc ╚Öi echilibrul, dezvolt├óndu-le pe toate.

Acest joc minunat se desf─â╚Öoar─â ├«n p─âdure sau ├«n case / construc╚Ťii special amenajate ╚Öi se trage cu bile cu vopsea organic─â.

Durata unei sesiuni este între 1 ora și 3 ore.

Avem ├«n dotare cele mai bune arme, costume de camuflaj, veste de protec╚Ťie ╚Öi c─â╚Öti full-face.

Copiii sunt bine instrui╚Ťi inaine ╚Öi un regulament strict se aplic─â pe toat─â durata jocului sub atenta supraveghere a instructorilor no╚Ötri acredita╚Ťi.

Strategiile de lupta sunt predate de militari activi ╚Öi v├ón─âtori de munte care au luptat ├«n teatrele de opera╚Ťii. Putem aminti urm─âtoarele tipuri de joc: ambuscad─â-patrula, escort─â VIP, cuceriri de avamposturi sau trasul la ╚Ťint─â contra cronometru.

După terminarea unei lupte armele și echipamentul sunt pregătite pentru ziua următoare.

Activit─â╚Ťile ├«n tab─âra sunt completate cu orientare turistic─â, drume╚Ťii sau ronduri de noapte la frontal─â.

Taberele de vara pentru copii sunt ├«n fiecare s─âpt─âm├óna de vacan╚Ť─â. Mergem ├«n locuri deosebite, atent studiate pentru a le oferi copiilor experien╚Ťe unice.

Te așteptăm în taberele de Paint Ball Wind Discovery.

Galerie foto Tabere de PaintBall copii

Tabel Tabere de PaintBall copii 2022

Loca╚Ťie

Perioad─â

Vârstă

Link

TAB─éR─é PAINTBALL ╚śI STRATEGIE LA PREDEAL

TAB─éR─é PAINTBALL ╚śI STRATEGIE LA S├éMB─éTA DE SUS

Intrebari Frecvente - Tabere de PaintBallcopii

├Än taberele de PaintBall Wind Discovery, copiii sunt repartiza╚Ťi pe grupe iar instruirea lor devine foarte avansat─â. Trebuie s─â gaseasc─â un obiectiv ├«n p─âdure ╚Öi s─â ├«l apere sau cucereasc─â cu ajutorul unor coordonate precise. Pe durata unei s─âpt─âm├óni copiii trec de la ini╚Ťiere la adevarate strategii, pentru a ├«╚Öi atinge obiectivele impuse. Echipamentul este inclus.

Siguran╚Ťa copiilor precum ╚Öi a p─ârin╚Ťilor ╚Öi rudelor acestora este o prioritate pentru WindDiscovery. To╚Ťi instructorii din echip─â sunt acredita╚Ťi ╚Öi bine instrui╚Ťi. Te asigur─âm c─â am luat toate m─âsurile de siguran╚Ť─â. Vezi detalii aici. Detinem echipament de protectie pentru fiecare participant.

Sun─â acum!

WindDiscovery utilizeaz─â fi┼čiere de tip cookie pentru a personaliza ╚Öi ├«mbun─ât─â╚Ťi experien╚Ťa ta pe website ├Änainte de a continua navigarea , te rug─âm s─â aloci timpul necesar pentru a citi ╚Öi ├«n╚Ťelege con╚Ťinutul Politicii de Confidentialitate. Prin continuarea navig─ârii pe Website-ul nostru confirmi acceptarea utiliz─ârii fi┼čierelor de tip cookie conform Termenilor si conditiilor website-ului.