TABERE DE PAINTBALL PENTRU COPII ÎN 2024

Taberele de PaintBall pentru copii ├«mbin─â dorin╚Ťa de lupt─â / competi╚Ťie (instinct pe care il avem cu totii), cu inovatia, tenacitatea, spiritul camaraderesc ╚Öi echilibrul, dezvolt├óndu-le pe toate.

Echipamentul este inclus!

Sun─â-ne acum sau alege una dintre taberele de mai jos pentru a afla mai multe!

PaintBall Wind Discovery Tabara Vara

Tabere de PaintBall 2023-2024

Bun venit în lumea Wind Discovery!

Venim cu un concept nou, original ├«n organizarea taberelor de var─â. Pe l├óng─â taberele cu tematic─â de montain bike, supravie╚Ťuire, drume╚Ťii ╚Öi escalad─â, am introdus taberele de Paint Ball.

PaintBall este un joc pentru toate vârstele, original, energic și distractiv.

Taberele de PaintBall pentru copii ├«mbin─â dorin╚Ťa de lupt─â / competi╚Ťie (instinct pe care il avem cu totii), cu inovatia, tenacitatea, spiritul camaraderesc ╚Öi echilibrul, dezvolt├óndu-le pe toate.

Echipamentul este inclus!

Oferte Tabere de PaintBall 2024

Alege ce ╚Ťi se potrive╚Öte din lista cu Tabere de PaintBall Wind Discovery din 2024 sau contacteaz─â-ne pentru detalii!

De ce s─â alegi Tabere de PaintBall cu Wind Discovery?

Nu abordam aceste tabere ca pe un simplu business. Copiii sunt trata╚Ťi cu aceea╚Öi iubire, grij─â ╚Öi respect ca ├«ntr-o familie. Dar credem ├«n echilibru. Iar asta ├«nseamn─â c─â, ├«n unele situa╚Ťii, trebuie s─â fim ╚Öi stric╚Ťi. Un exemplu: To╚Ťii copiii trebuie s─â participe la ├«nc─âlzire, diminea╚Ťa. Nu se fac excep╚Ťii!

Intrebari Frecvente - Tabere de PaintBall copii

├Än taberele de PaintBall Wind Discovery, copiii sunt repartiza╚Ťi pe grupe iar instruirea lor devine foarte avansat─â. Trebuie s─â gaseasc─â un obiectiv ├«n p─âdure ╚Öi s─â ├«l apere sau cucereasc─â cu ajutorul unor coordonate precise. Pe durata unei s─âpt─âm├óni copiii trec de la ini╚Ťiere la adevarate strategii, pentru a ├«╚Öi atinge obiectivele impuse. Echipamentul este inclus.

Ai un copil energic ╚Öi competitiv? Nu mai faci fa╚Ť─â energiei sale, sau poate dimpotriv─â, nu ╚Ötii cum s─â-l mai desprinzi de jocurile pe calculator?

Trimite-l ├«ntr-o tab─âr─â de paintball cu noi! Va ├«nv─â╚Ťa s─â respecte cu stricte╚Ťe regulile care ╚Ťin de siguran╚Ť─â, va deprinde spiritul de echip─â ╚Öi colaborarea, va ├«nv─â╚Ťa diverse strategii de lupt─â care s─â-i dezvolte g├óndirea critic─â ╚Öi de perspectiv─â.

Disciplin─â, strategie, distrac╚Ťie ÔÇô re╚Ťeta unei tabere paintball memorabile!

Costul unei tabere poate s─â difere destul de mult ├«n func╚Ťie de destina╚Ťie ╚Öi de activit─â╚Ťi. Pre╚Ťul mediu este de aproximativ 2000 de lei pentru fiecare copil ╚Öi include:

  • Transport p├ón─â la destina╚Ťie ╚Öi ├«napoi, cu autocare confortabile, cu remorc─â pentru biciclete;
  • Cazare ├«n cabane ╚Öi hoteluri confortabile ╚Öi sigure;
  • 3 mese pe zi ╚Öi gust─âri. Mesele sunt s─ân─âtoase, g├óndite special pentru grupa de v├órst─â a copiilor;
  • Cursuri, activit─â╚Ťi sportive, excursii, etc. Fiecare zi de tab─âr─â include activit─â╚Ťi din care copilul t─âu are ceva de ├«nv─â╚Ťat;
  • Echipamentul de PaintBall

Principala idee atunci c├ónd vine vorba despre plecarea ├«n tab─âr─â, este aceea de a izola copilul de via╚Ťa de zi cu zi ╚Öi de a-i oferi noi cuno╚Ötin╚Ťe. Asta nu ├«nseamn─â c─â nu po╚Ťi comunica cu el. ├Än taberele Wind Discovery le este permis copiilor s─â ├«╚Öi sune p─ârin╚Ťii aproximativ 30 de minute pe zi, de regul─â dup─â cin─â.

Siguran╚Ťa pe primul loc

Voie bun─â ╚Öi amintiri pe via╚Ť─â

Sănătate și mișcare în natură

├Änv─â╚Ťare prin fascina╚Ťie

Socializare și colaborare

Disciplină și autonomie

Dezvoltare personal─â

Siguran╚Ťa pe primul loc
Voie bun─â ╚Öi amintiri pe via╚Ť─â
Sănătate și mișcare în natură
├Änv─â╚Ťare prin fascina╚Ťie
Socializare și colaborare
Disciplină și autonomie
Dezvoltare personal─â
Previous slide
Next slide

Iată ce Tabere de PaintBall urmează în 2024

Nr.Tab─âr─â + Loca╚ŤiePerioad─âV├órst─â copiiPret
1Tabără Paintball și Strategie la Predeal, 21 iulie - 27 iulie 202421 iulie - 27 iulie 202410-18 ani2700 RON + alte costuri
2Tabără Paintball și Strategie la Predeal, 11 august - 17 august 202411 august - 17 august 202410-18 ani2700 RON + alte costuri
3Tabără de aventură și cunoaștere la Predeal, 30 iunie - 6 iulie 202430 iunie - 6 iulie 20247-11 12-17 ani2500 RON + alte costuri
4Tabără de MTB-ENDURO la Sighișoara, 14 iulie - 20 iulie 202414 iulie - 20 iulie 202410-17 ani2500 RON + alte costuri
5Tabără Înot și Snorkeling în Grecia, 25 august - 31 august 202425 august - 31 august 202410-17 ani1000 EUR + alte costuri
6Tab─âr─â MTB ╚Ťinutul Covasna-Bodoc, 4 august - 10 august 20244 august - 10 august 202410-17 ani2500 RON + alte costuri
7Tabără Înot și MTB la Krapetz, 28 iulie - 3 august 202428 iulie - 3 august 20249-17 ani2800 RON + alte costuri
8Tabără Paintball și Strategie la Poiana Brașov, 1 septembrie - 7 septembrie 20241 septembrie - 7 septembrie 202410-18 ani2700 RON + alte costuri
9Tabără de Vară - Paintball și Strategie la Bicfalău, 23 iunie - 29 iunie 202423 iunie - 29 iunie 202410-18 ani2700 RON + alte costuri
10Tabără MTB în Depresiunea Baraolt, 18 august - 24 august 202418 august - 24 august 202410-17 ani2500 RON + alte costuri

Echipa Wind Discovery pentru Tabere de PaintBall

Coordonator ski, drume╚Ťii ╚Öi MTB
Student─â la Universitatea Transilvania Bra╚Öov, specializarea Educa╚Ťie Fizic─â ╚Öi Sporturi Montane (UNITBV-EFSM). Sportiv─â de performan╚Ť─â, am participat la Campionat Na╚Ťional de Squash ├«n anul…
Detalii
Instructor Tabara Copii Wind Discovery Alexandru Ghica
Fondator Wind Discovery
Absolvent al Academiei Na╚Ťionale de Educa╚Ťie Fizic─â ╚Öi Sport din Bucure╚Öti, Facultatea de Kinetoterapie ╚Öi multiplu Campion Na╚Ťional la Triatlon. Are o experien╚Ť─â de…
Detalii
Coordonator ski, drume╚Ťii ╚Öi mtb
Absolvent─â a Facult─â╚Ťii de Comunicare ╚Öi PR, ├«n cadrul Universit─â╚Ťii Babe╚Ö-Bolyai din Cluj Napoca. Ultramaratonist─â, pasionat─â de natur─â ╚Öi educarea copiilor. Particip─â la curse…
Detalii

P─âreri p─ârin╚Ťi –┬á Tabere de PaintBall

Nu ești sigur ce Tabere de PaintBall pentru copii i se potrivesc copilului tău?

Vezi mai jos detalii despre organizare, tipuri de Tabere de PaintBall, program, regulament, galerie foto ╚Öi alte documente utile pentru p─ârin╚Ťi ╚Öi copii.

Despre taberele de Paint Ball Wind Discovery

Ideea de a organiza tabere de PaintBall era deja ├«n capul nostru. ├Än copil─ârie ne jucam cu pistoale de lemn ╚Öi ╚Ťeav─â cu cornete.

├Än taberele de PaintBall, copiii sunt repartiza╚Ťi pe grupe iar instruirea lor devine foarte avansat─â. Strategiile sunt multiple. G─âsirea unui obiectiv ├«n p─âdure pe care trebuie s─â ├«l apere sau cucereasc─â cu ajutorul unor coordonate precise, reprezint─â iscusin╚Ťa echipei la sf├ór╚Öit de tab─âr─â.

Folosecs busola și harta pentru asta. Trebuie o bună comunicare între ei și o coordonare desăvârșită. Armele sunt folosite inteligent și cumpătat pentru a elimina adversarii care așteaptă în ambuscadă.

Pe┬ádurata┬áunei s─âpt─âm├óni copiii trec de┬ála┬áini╚Ťiere la┬áadev─ârate┬ástrategii, pentru a ├«╚Öi atinge obiectivele impuse.

Exemplele sunt multiple ╚Öi trebuie s─â le descoperi╚Ťi ├«mpreun─â cu noi.

Taberele de paintball pentru copii ├«mbin─â dorin╚Ťa de a lupt─â ╚Öi competi╚Ťie (instinct pe care ├«l avem cu to╚Ťii), cu inova╚Ťia, tenacitatea, spiritul camaraderesc ╚Öi echilibrul, dezvolt├óndu-le pe toate.

Acest joc minunat se desf─â╚Öoar─â ├«n p─âdure sau ├«n case / construc╚Ťii special amenajate ╚Öi se trage cu bile cu vopsea organic─â.

Durata unei sesiuni este între 1 ora și 3 ore.

Avem ├«n dotare cele mai bune arme, costume de camuflaj, veste de protec╚Ťie ╚Öi c─â╚Öti full-face.

Copiii sunt bine instrui╚Ťi inaine ╚Öi un regulament strict se aplic─â pe toat─â durata jocului sub atenta supraveghere a instructorilor no╚Ötri acredita╚Ťi.

Strategiile de lupta sunt predate de militari activi ╚Öi v├ón─âtori de munte care au luptat ├«n teatrele de opera╚Ťii. Putem aminti urm─âtoarele tipuri de joc: ambuscad─â-patrula, escort─â VIP, cuceriri de avamposturi sau trasul la ╚Ťint─â contra cronometru.

După terminarea unei lupte armele și echipamentul sunt pregătite pentru ziua următoare.

Activit─â╚Ťile ├«n tab─âra sunt completate cu orientare turistic─â, drume╚Ťii sau ronduri de noapte la frontal─â.

Taberele de vara pentru copii sunt ├«n fiecare s─âpt─âm├óna de vacan╚Ť─â. Mergem ├«n locuri deosebite, atent studiate pentru a le oferi copiilor experien╚Ťe unice.

Te așteptăm în taberele de Paint Ball Wind Discovery.

Sun─â acum!

Sună-ne acum pentru a afla mai multe sau completează formularul și te vom contacta noi!

Tabere trecute

List─â cu taberele pentru copii din anii trecu╚Ťi

Tabără Paintball și Strategie la Comandău

Tab─âr─â de Var─â – Paintball ╚Öi Strategie la Bicfal─âu

Tabără Paintball și Strategie la Poiana Brașov

Articole recente

Vezi nout─â╚Ťile din blogul Wind Discovery

WindDiscovery utilizeaz─â fi┼čiere de tip cookie pentru a personaliza ╚Öi ├«mbun─ât─â╚Ťi experien╚Ťa ta pe website ├Änainte de a continua navigarea , te rug─âm s─â aloci timpul necesar pentru a citi ╚Öi ├«n╚Ťelege con╚Ťinutul Politicii de Confidentialitate. Prin continuarea navig─ârii pe Website-ul nostru confirmi acceptarea utiliz─ârii fi┼čierelor de tip cookie conform Termenilor si conditiilor website-ului.