TABERE DE PAINTBALL PENTRU COPII ÎN 2023

PaintBall Wind Discovery Tabara Vara

Sună-ne acum sau alege una dintre taberele de mai jos pentru a afla mai multe!

PaintBall Wind Discovery Tabara Vara

Bun venit în lumea Wind Discovery!

Venim cu un concept nou, original în organizarea taberelor de vară. Pe lângă taberele cu tematică de montain bike, supraviețuire, drumeții și escaladă, am introdus taberele de Paint Ball.

PaintBall este un joc pentru toate vârstele, original, energic și distractiv.

Taberele de PaintBall pentru copii îmbină dorința de luptă / competiție (instinct pe care il avem cu totii), cu inovatia, tenacitatea, spiritul camaraderesc și echilibrul, dezvoltându-le pe toate.

Echipamentul este inclus!

Siguranța pe primul loc

Voie bună și amintiri pe viață

Sănătate și mișcare în natură

Învățare prin fascinație

Socializare și colaborare

Disciplină și autonomie

Dezvoltare personală

Lista Tabere de PaintBall copii 2023

Alege ce ți se potrivește din lista cu Tabere de PaintBall Wind Discovery din 2023.

Sezonul respectiv s-a încheiat sau nu există evenimente disponibile.
Vezi aici evenimentele Wind Discovery active.

Vrei să te anunțăm când va fi următoarea tabără?

Completează mai jos prenumele tău și adresa de e-mail folosită și apoi apasă butonul "Anunță-mă!" iar noi te vom anunța despre următoarele super tabere Wind Discovery.

O experiența unica de viata, in care iesi din zona de confort pentru a intra in sinele tau si a-ti descoperi forta, bucuria de a trai aici si acum, curat, frumos si mai ales cu respect pentru tot ceea ce te inconjoara! Alex si Kinga, echipa de profesionisti alaturi de care ai curaj sa incerci orice!
Andreea Cotitosu
Felicitări pentru organizare, pentru energia și lucrurile minunate pe care Maia Stoica, le-a descoperit în aceasta tabăra minunata, de neuitat! Multumesc echipei Kinga și Alex! Succes mai departe. Sighisoara 1 –  Tabara MTB
Iulia Stoica

Nu ești sigur ce Tabere de PaintBall pentru copii i se potrivesc copilului tău?

Vezi mai jos detalii despre organizare, tipuri de Tabere de PaintBall, program, regulament, galerie foto și alte documente utile pentru părinți și copii.

Despre taberele de Paint Ball Wind Discovery

Ideea de a organiza tabere de PaintBall era deja în capul nostru. În copilărie ne jucam cu pistoale de lemn și țeavă cu cornete.

În taberele de PaintBall, copiii sunt repartizați pe grupe iar instruirea lor devine foarte avansată. Strategiile sunt multiple. Găsirea unui obiectiv în pădure pe care trebuie să îl apere sau cucerească cu ajutorul unor coordonate precise, reprezintă iscusința echipei la sfârșit de tabără.

Folosecs busola și harta pentru asta. Trebuie o bună comunicare între ei și o coordonare desăvârșită. Armele sunt folosite inteligent și cumpătat pentru a elimina adversarii care așteaptă în ambuscadă.

Pe durata unei săptămâni copiii trec de la inițiere la adevărate strategii, pentru a își atinge obiectivele impuse.

Exemplele sunt multiple și trebuie să le descoperiți împreună cu noi.

Taberele de paintball pentru copii îmbină dorința de a luptă și competiție (instinct pe care îl avem cu toții), cu inovația, tenacitatea, spiritul camaraderesc și echilibrul, dezvoltându-le pe toate.

Acest joc minunat se desfășoară în pădure sau în case / construcții special amenajate și se trage cu bile cu vopsea organică.

Durata unei sesiuni este între 1 ora și 3 ore.

Avem în dotare cele mai bune arme, costume de camuflaj, veste de protecție și căști full-face.

Copiii sunt bine instruiți inaine și un regulament strict se aplică pe toată durata jocului sub atenta supraveghere a instructorilor noștri acreditați.

Strategiile de lupta sunt predate de militari activi și vânători de munte care au luptat în teatrele de operații. Putem aminti următoarele tipuri de joc: ambuscadă-patrula, escortă VIP, cuceriri de avamposturi sau trasul la țintă contra cronometru.

După terminarea unei lupte armele și echipamentul sunt pregătite pentru ziua următoare.

Activitățile în tabăra sunt completate cu orientare turistică, drumeții sau ronduri de noapte la frontală.

Taberele de vara pentru copii sunt în fiecare săptămâna de vacanță. Mergem în locuri deosebite, atent studiate pentru a le oferi copiilor experiențe unice.

Te așteptăm în taberele de Paint Ball Wind Discovery.

Echipa Wind Discovery pentru Tabere de PaintBall

Instructor Tabara Copii Wind Discovery Alexandru Ghica
Fondator Wind Discovery
Absolvent al Academiei Naționale de Educație Fizică și Sport din București, Facultatea de Kinetoterapie. Are o experiență de peste 17 ani ca profesor și…
Detalii
Coordonator ski, drumeții și mtb
Absolventă a Facultății de Comunicare și PR, în cadrul Universității Babeș-Bolyai din Cluj Napoca. Ultramaratonistă, pasionată de natură și educarea copiilor. Participă la curse…
Detalii
Coordonator ski
Student la American Hotel Academy (AHA). Monitor ski format la Asociația Monitorilor de Schi Profesioniști din România (A.M.S.P.R.) și membru al Asociației Internaționale de…
Detalii

Tabel Tabere de PaintBall copii 2023

Locație

Perioadă

Vârstă

Link

Sezonul respectiv s-a încheiat sau nu există evenimente disponibile.
Vezi aici evenimentele Wind Discovery active.

Vrei să te anunțăm când va fi următoarea tabără?

Completează mai jos prenumele tău și adresa de e-mail folosită și apoi apasă butonul "Anunță-mă!" iar noi te vom anunța despre următoarele super tabere Wind Discovery.

Sună acum!

Intrebari Frecvente - Tabere de PaintBall copii

În taberele de PaintBall Wind Discovery, copiii sunt repartizați pe grupe iar instruirea lor devine foarte avansată. Trebuie să gasească un obiectiv în pădure și să îl apere sau cucerească cu ajutorul unor coordonate precise. Pe durata unei săptămâni copiii trec de la inițiere la adevarate strategii, pentru a își atinge obiectivele impuse. Echipamentul este inclus.

Ai un copil energic și competitiv? Nu mai faci față energiei sale, sau poate dimpotrivă, nu știi cum să-l mai desprinzi de jocurile pe calculator?

Trimite-l într-o tabără de paintball cu noi! Va învăța să respecte cu strictețe regulile care țin de siguranță, va deprinde spiritul de echipă și colaborarea, va învăța diverse strategii de luptă care să-i dezvolte gândirea critică și de perspectivă.

Disciplină, strategie, distracție – rețeta unei tabere paintball memorabile!

Tabere trecute

Listă cu taberele pentru copii din anii trecuți

Tabără Paintball și Strategie la Comandău

Tabără de Vară – Paintball și Strategie la Bicfalău

Tabără Paintball și Strategie la Poiana Brașov

Articole recente

Vezi noutățile din blogul Wind Discovery

Wind Discovery Tabere Copii

Inspirație pentru tineri

Nu am fost cu nimic diferit când eram copil. Am speranța că taberele noastre îi vor motiva și inspira pe copii și tineri. Pregătirea ca

WindDiscovery utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența ta pe website Înainte de a continua navigarea , te rugăm să aloci timpul necesar pentru a citi și înțelege conținutul Politicii de Confidentialitate. Prin continuarea navigării pe Website-ul nostru confirmi acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Termenilor si conditiilor website-ului.