TABERE DE PAINTBALL PENTRU COPII ÎN 2022

Sună-ne acum sau alege una dintre taberele de mai jos pentru a afla mai multe!

PaintBall Wind Discovery Tabara Vara

Bun venit în lumea Wind Discovery!

Venim cu un concept nou, original în organizarea taberelor de vară. Pe lângă taberele cu tematică de montain bike, supraviețuire, drumeții și escaladă, am introdus taberele de Paint Ball.

PaintBall este un joc pentru toate vârstele, original, energic și distractiv.

Taberele de PaintBall pentru copii îmbină dorința de luptă / competiție (instinct pe care il avem cu totii), cu inovatia, tenacitatea, spiritul camaraderesc și echilibrul, dezvoltându-le pe toate.

Echipamentul este inclus!

Siguranța pe primul loc

Voie bună și amintiri pe viață

Sănătate și mișcare în natură

Învățare prin fascinație

Socializare și colaborare

Disciplină și autonomie

Dezvoltare personală

Lista Tabere de PaintBall copii 2022

Alege ce ți se potrivește din lista cu Tabere de PaintBall Wind Discovery din 2022.

Sezonul respectiv s-a încheiat sau nu există evenimente disponibile.
Te rugăm sa vizitezi evenimentele Wind Discovery active.

Nu ești sigur ce Tabere de PaintBall pentru copii i se potrivesc copilului tău?

Vezi mai jos detalii despre organizare, tipuri de Tabere de PaintBall, program, regulament, galerie foto și alte documente utile pentru părinți și copii.

Despre taberele de Paint Ball Wind Discovery

Ideea de a organiza tabere de PaintBall era deja în capul nostru de când ne jucăm în copilărie cu pistoale de lemn și țeavă cu cornete.

În taberele de PaintBall, copiii sunt repartizați pe grupe iar instruirea lor devine foarte avansată. Trebuie să gasească un obiectiv în pădure și să îl apere sau cucerească cu ajutorul unor coordonate precise.

Folosecs busola și harta pentru asta. Trebuie o bună comunicare între ei și o coordonare desăvârșită. Armele sunt folosite inteligent și cumpătat pentru a elimina adversarii care așteaptă în ambuscadă.

Pe durata unei săptămâni copiii trec de la inițiere la adevărate strategii, pentru a își atinge obiectivele impuse.

Exemplele sunt multiple și trebuie să le descoperiți împreună cu noi.

Taberele de paintball pentru copii îmbină dorința de a luptă și competiție (instinct pe care îl avem cu toții), cu inovația, tenacitatea, spiritul camaraderesc și echilibrul, dezvoltându-le pe toate.

Acest joc minunat se desfășoară în pădure sau în case / construcții special amenajate și se trage cu bile cu vopsea organică.

Durata unei sesiuni este între 1 ora și 3 ore.

Avem în dotare cele mai bune arme, costume de camuflaj, veste de protecție și căști full-face.

Copiii sunt bine instruiți inaine și un regulament strict se aplică pe toată durata jocului sub atenta supraveghere a instructorilor noștri acreditați.

Strategiile de lupta sunt predate de militari activi și vânători de munte care au luptat în teatrele de operații. Putem aminti următoarele tipuri de joc: ambuscadă-patrula, escortă VIP, cuceriri de avamposturi sau trasul la țintă contra cronometru.

După terminarea unei lupte armele și echipamentul sunt pregătite pentru ziua următoare.

Activitățile în tabăra sunt completate cu orientare turistică, drumeții sau ronduri de noapte la frontală.

Taberele de vara pentru copii sunt în fiecare săptămâna de vacanță. Mergem în locuri deosebite, atent studiate pentru a le oferi copiilor experiențe unice.

Te așteptăm în taberele de Paint Ball Wind Discovery.

Tabel Tabere de PaintBall copii 2022

Locație

Perioadă

Vârstă

Link

Sezonul respectiv s-a încheiat sau nu există evenimente disponibile.
Te rugăm sa vizitezi evenimentele Wind Discovery active.

Intrebari Frecvente - Tabere de PaintBall copii

În taberele de PaintBall Wind Discovery, copiii sunt repartizați pe grupe iar instruirea lor devine foarte avansată. Trebuie să gasească un obiectiv în pădure și să îl apere sau cucerească cu ajutorul unor coordonate precise. Pe durata unei săptămâni copiii trec de la inițiere la adevarate strategii, pentru a își atinge obiectivele impuse. Echipamentul este inclus.

Siguranța copiilor precum și a părinților și rudelor acestora este o prioritate pentru WindDiscovery. Toți instructorii din echipă sunt acreditați și bine instruiți. Te asigurăm că am luat toate măsurile de siguranță. Vezi detalii aici. Detinem echipament de protectie pentru fiecare participant.

Sună acum!

WindDiscovery utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența ta pe website Înainte de a continua navigarea , te rugăm să aloci timpul necesar pentru a citi și înțelege conținutul Politicii de Confidentialitate. Prin continuarea navigării pe Website-ul nostru confirmi acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Termenilor si conditiilor website-ului.