Oferte Tabere Ski Copii - Iarna 2024 - 2025

Zăpadă, mișcare și amintiri pe viață!

Echipa Wind Discovery organizează tabere de ski pentru copii și părinți în diverse locații, atât naționale cât și internaționale. În taberele noastre, copiii participă la cursuri de ski cu instructori profesioniști, pasionați, energici, atenți la nevoile copiilor. Vacanța de iarnă e superbă la munte într-o tabără de ski cu Wind Discovery!

Sună-ne acum sau alege una dintre taberele de mai jos pentru a afla mai multe!

Tabere de ski 2024

În taberele noastre, copiii participă la cursuri de ski cu instructori profesioniști, pasionați, energici, atenți la nevoile copiilor.

Dacă vrei să îți trimiți copiii într-o super tabără de ski, nu ezita să ne contactezi!

Apasă pe una dintre taberele de ski sau snowboard de mai jos și învață să schiezi cu instructorii acreditați din echipa Wind Discovery!

Tabere ski copii 2024

Oferte Tabere de ski 2024

Alege ce ți se potrivește din lista cu Tabere de ski Wind Discovery din 2024 sau contactează-ne pentru detalii!

Sezonul respectiv s-a încheiat sau nu există evenimente disponibile.
Vezi aici evenimentele Wind Discovery active.

Vrei să te anunțăm când va fi următoarea tabără?

Completează mai jos prenumele tău și adresa de e-mail folosită și apoi apasă butonul "Anunță-mă!" iar noi te vom anunța despre următoarele super tabere Wind Discovery.

De ce să alegi Tabere de ski cu Wind Discovery?

Nu abordam aceste tabere ca pe un simplu business. Copiii sunt tratați cu aceeași iubire, grijă și respect ca într-o familie. Dar credem în echilibru. Iar asta înseamnă că, în unele situații, trebuie să fim și stricți. Un exemplu: Toții copiii trebuie să participe la încălzire, dimineața. Nu se fac excepții!

Păreri Părinți - Tabere de ski copii

Siguranța pe primul loc

Voie bună și amintiri pe viață

Sănătate și mișcare în natură

Învățare prin fascinație

Socializare și colaborare

Disciplină și autonomie

Dezvoltare personală

Siguranța pe primul loc
Voie bună și amintiri pe viață
Sănătate și mișcare în natură
Învățare prin fascinație
Socializare și colaborare
Disciplină și autonomie
Dezvoltare personală
Previous slide
Next slide

Păreri Părinți - Tabere de ski copii

Intrebari Frecvente - Tabere de ski copii

Ne preocupă foarte tare alimentația copiilor din taberele noastre de schi. Tocmai din acest motiv, ne asigurăm tot timpul că sunt respectate o serie de reguli:

 • Mâncarea este tot timpul proaspăt preparată;
 • Ingredientele sunt achiziționate din locuri sigure și sunt proaspete;
 • Mesele oferă cantitatea necesară de nutrienți în așa fel încât cei mici să aibă energie pentru toate activitățile pe care le fac în tabără;
 • Preparatele au gust bun, care să îi facă pe cei mici să mănânce tot ceea ce li se pune în farfurie. Știm că mulți copii sunt pretențioși atunci când vine vorba despre mâncare, motiv pentru care încercăm să le oferim produse care le plac, însă sunt cât se poate de sănătoase.

Mesele din tabără sunt complete și complexe, incluzând carne, legume, carbohidrați, salate și deșert. Putem oferi si meniuri separate copiilor cu nevoie alimentare speciale, dar este obligatoriu să ne anunțați înainte!

În general, atunci când alegem unitatea de cazare unde urmează să fie organizată tabăra, ținem cont de modul în care este preparată mâncarea.

 

Cabanele alese pentru taberele de ski au camere cu câte 2, 3 sau 4 locuri. De asemenea, fiecare copil are propriul pat și trebuie să își organizeze propriile lucruri.

Numărul persoanelor cazate într-o cameră poate să difere de la tabără la tabără și de la o unitate de cazare la alta.

Indiferent care este numărul de locuri dintr-o cameră, ne asigurăm că fiecare copil doarme într-o încăpere igienică și cât se poate de confortabilă.

De regulă, între colegii de cameră se leagă adevărate prietenii, ceea ce face experiența să fie una deosebit de frumoasă.

Costul unei tabere poate să difere destul de mult în funcție de destinație și de activități. Prețul mediu este de aproximativ 2000 de lei pentru fiecare copil și include:

 • Transport până la destinație și înapoi, cu autocare confortabile;
 • Cazare în cabane și hoteluri confortabile și sigure;
 • 3 mese pe zi și gustări. Mesele sunt sănătoase, gândite special pentru grupa de vârstă a copiilor;
 • Cursuri, activități sportive, excursii, etc. Fiecare zi de tabără include activități din care copilul tău are ceva de învățat;

Prețul nu include închirierea echipamentului de schi și Ski Pass-ul. Acesta se calculează în funcție de numărul urcări.

Principala idee atunci când vine vorba despre plecarea în tabără, este aceea de a izola copilul de viața de zi cu zi și de a-i oferi noi cunoștințe. Asta nu înseamnă că nu poți comunica cu el. În taberele Wind Discovery le este permis copiilor să își sune părinții aproximativ 30 de minute pe zi, de regulă după cină.

Iată ce Tabere de ski urmează în 2024

Nr.Tabără + LocațiePerioadăVârstă copiiPret
1Tabără Paintball și Strategie la Predeal, 21 iulie - 27 iulie 202421 iulie - 27 iulie 202410-18 ani2700 RON + alte costuri
2Tabără Paintball și Strategie la Zărnești, 11 august - 17 august 202411 august - 17 august 202410-18 ani2700 RON + alte costuri
3Tabără de MTB - Enduro la Sighișoara, 14 iulie - 20 iulie 202414 iulie - 20 iulie 202410-17 ani2500 RON + alte costuri
4Tabără de vară - Înot și Snorkeling în Grecia, 25 august - 31 august 202425 august - 31 august 202410-17 ani1000 EUR + alte costuri
5Tabără Mountain-Bike ținutul Covasna-Bodoc, 4 august - 10 august 20244 august - 10 august 202410-17 ani2500 RON + alte costuri
6Tabara de vara - Înot și MTB la Krapetz, 28 iulie - 3 august 202428 iulie - 3 august 20249-17 ani2800 RON + alte costuri
7Tabără Paintball și Strategie la Bicfalău, 1 septembrie - 7 septembrie 20241 septembrie - 7 septembrie 202410-18 ani2700 RON + alte costuri
8Tabără MTB în Ținutul Pădurilor, Depresiunea Baraolt, 18 august - 24 august 202418 august - 24 august 202410-17 ani2500 RON + alte costuri

Echipa Wind Discovery pentru Tabere de ski

Coordonator ski, drumeții și MTB
Studentă la Universitatea Transilvania Brașov, specializarea Educație Fizică și Sporturi Montane (UNITBV-EFSM). Sportivă de performanță, am participat la Campionat Național de Squash în anul…
Detalii
Instructor Tabara Copii Wind Discovery Alexandru Ghica
Fondator Wind Discovery
Absolvent al Academiei Naționale de Educație Fizică și Sport din București, Facultatea de Kinetoterapie și multiplu Campion Național la Triatlon. Are o experiență de…
Detalii
Coordonator ski, drumeții și mtb
Absolventă a Facultății de Comunicare și PR, în cadrul Universității Babeș-Bolyai din Cluj Napoca. Ultramaratonistă, pasionată de natură și educarea copiilor. Participă la curse…
Detalii

Păreri părinți –  Tabere de ski

Nu ești sigur ce Tabere de ski pentru copii i se potrivesc copilului tău?

Vezi mai jos detalii despre organizare, tipuri de Tabere de ski, program, regulament, galerie foto și alte documente utile pentru părinți și copii.

Despre taberele de iarnă & ski Wind Discovery

Aventuri și experiențe fascinante pentru formarea copiilor

Deschidem sezonul de ski cu o ofertă bogată de tabere ski copii, tabere iarnă copii, ski weekend, weekend family, excursii copii și multe altele, pe pârtii de ski din Poiana Brașov, Predeal, Azuga, Straja, Ghimeș, etc. 

Obiectivul nostru principal este să creăm un mediu în care copiii să se dezvolte într-un mod natural și armonios. Conexiunea cu natura este esențială pentru sănătatea noastră, a tuturor.

Copiii care ni se alătură vor învăţa să colaboreze, să fie atenţi unii la ceilalţi, să îşi depăşească fricile şi dificultăţile.

În toate taberele și excursiile pentru copii pe care le organizăm, acordăm o atenție deosebită igienei personale. Curățenia este fundamentală pentru sănătate, așa încât dedicăm timp special educării și respectării regulilor de igienă personală.

Educăm copiii să aibă o conduită civilizată față de grup, punând accent pe empatie și colaborare, respect și bun simț, siguranță și responsabilitate.

Monitorii noștri au ținută și stăpânesc și limbajul tehnic, dar explică noțiuni ușor de asimilat și de executat, pentru că atenția lor principală este pe nevoile specifice copilului.

Profesorii-monitori Wind Discovery au aprofundat noi metode de a schia împreună cu experți din școala franceză de schi. 

Metoda de predare din școala de ski franceză e mult mai simplă și mai sigură decât tehnica de schi austriacă. Profesorii se coboară la nivelul elevului și îl ajută să crească, să învețe, în ritmul propriu. 

Nu prezentăm un ideal la care să aspire copilul și care poate să-l intimideze. Ci pornim de la nivelul copiilor, de la abilitățile și potențialul lor fizic, arătându-le cum să evolueze pas cu pas, progresiv, fără a sări etape.

Prin mișcările executate simplu și firesc, progresul imediat aduce satisfacție și sentimentul de reușită, ceea ce-i motivează pe copii mai departe.

Pentru fiecare nivel, există un barem care ne ajută pe noi, monitorii de ski, să înțelegem abilitățile cursantului și să ajutăm acolo unde este nevoie, pentru a progresa.

Prin abordarea flexibilă și centrată pe copii, ne asigurăm că evităm accidentările și încurajăm învățarea, în loc să intimidăm sau să descurajăm copilul.

O bună școală de schi înseamnă siguranță, voie bună și antrenament de calitate. În taberele de schi Wind Discovery, întrunim toate aceste criterii.

Copiii vor învăța să schieze cu plăcere alături de oricare instructor de ski, în cadrul taberelor Wind Discovery. Suntem alături de voi în valorizarea potențialului individual, stimularea capacității fizice și a determinării mentale, adică vă susținem copiii să progreseze cât de mult pot ei, raportat la ei înșiși. 

Participanții vor învăța să aibă încredere în propriile puteri și să se autoevalueze, observându-și progresul de la o coborâre la alta, de la o lecție la alta, de la o tabără la alta.

Dacă alegi să-ți trimiți copilul în tabere de ski pentru copii, tabere de snowboard, tabere la munte, excursii școlare, weekend family, ski weekend și restul taberelor de iarnă pentru copii organizate de echipa noastră energică pentru a practica sporturi de iarnă, îi asiguri copilului tău:

 • sănătate—prin cura de mișcare și bucurie în aer liber, aer curat de munte
 • disciplină—prin regulile și programul pe care le respectăm toți, pentru siguranța și buna dispoziție a tuturor participanților
 • prietenii pe viață—prin relațiile faine de prietenie întemeiate în timpul activităților și perioadelor de socializare
 • educație—prin lecțiile de geografie, fizică și lecțiile de viață pe care le dobândesc copiii pe munte
 • amintiri de neuitat—și părinților bătăi de cap la cât vor povesti și repovesti copiii tot ce au făcut în tabără

De ce să alegi taberele de ski pentru copii Wind Discovery?

Taberele de iarna Wind Discovery se desfășoară în câteva locații diferite și sunt centrate pe bucuria zăpezii din mediul înconjurător. Firește, în fiecare an încercăm să ajungem și pe pârtiile de ski din Poiana Brașov, cea mai mare și dezvoltată stațiune montană dedicată sporturilor de iarnă din România.

Activitățile sportive și de relaxare sunt atent alese în funcție de vârstă și experiență, pentru bucuria, sănătatea și siguranța copiilor.

Cei mici vor învăța prin imitație, prin lecții scurte și precise, adaptate după grupa de vârstă și nivel.

Cursanții își vor însuși o bună alunecare pe zapadă și un stil elegant.

Grupele de vârstă standard sunt: 

 • 6-10 ani, 
 • 11-14 ani, 
 • 15-18 ani.

Pentru copiii de 4-6 ani am pregătit un program cu totul deosebit, în taberele de iarnă pentru preșcolari.

Într-o tabără de schi, fiecare profesor-monitor are în grijă între 5-7 copii, asigurându-se că toți au parte de suport, exemple și explicații special croite pe nevoile fiecăruia.

Dacă preferați pentru copii cursurile de snowboard, putem organiza fie tabere de snowboard, fie tabere de schi și snowboard. Pentru o bună organizare, trebuie să putem aduna minim 5 copii la lecțiile de snowboard pentru a forma o grupă, ca să le putem dedica un monitor. 

Echipa Wind Discovery pentru tabere de iarnă

Instructorii taberelor de iarnă Wind Discovery sunt foarte bine pregătiți. Iubesc muntele, natura și sunt plini de dragoste și răbdare pentru copii.

Taberele de ski oferite de Wind Discovery sunt monitorizate de cadre militare active MAPN și de ghizi montani acreditați, cu experiență. Fiecare instructor de ski are experiență atât în practicarea sporturilor de iarnă, cât și în metoda de predare specifică școlii de ski franceze.

Foarte important: indiferent că îți trimiți copilul într-o tabără de vară sau de iarnă, și indiferent de tematică sau locație, numărul de instructori este de cel puțin un adult experimentat la 6-7 copii!

Echipa Wind Discovery îmbină experiența cu pregătirea continuă și temeinică. Instructorii și monitorii noștri sunt specialiști pe domeniile de care sunt responsabili, dar dovedesc și alte abilitați diverse, precum limba engleză sau limba franceză, psiho-pedagogie sau salvare montană.

Firește că organizăm tabere pentru copii respectând întru totul legislația în vigoare. Siguranța e pe primul loc!

De asemenea, pentru experiențe pozitive memorabile, avem grijă ca toți colaboratorii noștri să fie acreditați pe activitățile sau serviciile specifice (de la cazare și masă la administrația pârtiilor).

Indiferent că ne întâlnim la ski în Poiana Brașov sau în tabăra ski Predeal ori Azuga, îți promitem că vei auzi de noi tot mereu, pentru că legăm prietenii pe viață cu toți participanții.

Descoperă taberele pentru copiii de toate vârstele și experiențele

Chiar dacă NU ne concentrăm pe sportul de performanță prin antrenamente de ski competițional, observăm totuși când un copil dovedește un interes sporit pentru sporturile de iarnă. Pârtia de schi devine atât un mediu de învățare și dezvoltare personală, cât și un loc de joacă.

Dacă există cerere și colaborare, putem organiza și tabăra preșcolarilor, o tabără de ski pentru copii de 4-6 ani, cum am făcut și sezonul trecut la Predeal și Azuga.

Indiferent de vârsta și experiența copilului, ai șanse mari să găsești în oferta Wind Discovery ceva care să ți se potrivească. Vezi în galerie foto câteva momente-cheie din aventurile copiilor de toate vârstele și nivelurile de condiție fizică în tabăra de schi Predeal sau tabăra de ski copii Straja.

În funcție de interes, vârstă și experiență, dar și de grupe de copii care doresc să se bucure de zăpadă, oferim posibilitatea organizării de tabere iarnă copii, tabere copii ski, tabere ski preșcolari, weekend family, ski weekend, școală de ski și snowboard, excursii școlare, excursii copii în weekend.

Ne îngrijim mereu ca pârtiile de ski pe care le folosim să fie într-o stare impecabilă, pentru siguranța și succesul fiecărei lecții de schi.

Vrem să le transmitem celor mici dragostea pentru munte, bucuria zăpezii și a aerului ozonat de la cote înalte, prin toate taberele de ski oferite.

Reguli și standarde în taberele de ski pentru copii

În fiecare tabără pentru copii organizată de Wind Discovery aventura și distracția sunt îmbinate cu rigoarea și cu responsabilitatea. Din toate învățăm, atât din lecțiile de ski, cât și din disciplina exersată prin respectarea regulamentului.

 1. Respect și siguranță. Conduita civilizată față de ceilalți, empatia, colaborarea și bunul simț guvernează atmosfera. Aici nu e loc de bullying, ci numai de prietenie și voie bună!
 2. Igienă personală și sănătate. Ne asigurăm că fiecare dormitor al copiilor are propriul grup sanitar – o baie curată care să ofere intimitate totală, pe care copiii o împart doar cu colegii lor de cameră. Copiii dorm fiecare în patul propriu, împărțiți în camere de băieți și camere de fete. Camerele oferă tot confortul pentru odihna atât de necesară în timpul taberelor de iarnă.

În tot ce facem pentru și cu copiii în taberele noastre, le asigurăm cele mai înalte standarde de viață sănătoasă și alimentație echilibrată. De aceea la noi mișcarea-i mișcare, somnu-i somn, mâncarea-i mâncare. 

Care este alimentația copiilor în taberele de ski Wind Discovery?

În orice tabără Wind Discovery, copiii au parte de un meniu diversificat, complex și care să le asigure energia necesară activităților sportive. 

Hrana pe care o consumăm ne poate alimenta sau ne poate stoarce de energie pe parcursul zilei, de aceea suntem foarte stricți în ce privește alimentația copiilor. Nu oferim conservanți, E-uri sau multe zaharuri la mesele din tabără, și întotdeauna verificăm cu atenție prepararea hranei în unitățile de cazare.

Mâncarea gătită încet, cu dragoste și grijă, va fi întotdeauna superioară inclusiv la nivel nutritiv față de mâncarea de tip fast-food, chiar dacă ingredientele sunt aceleași!

Dacă micul dejun te hrănește fizic, vei fi și motivat, și energic pe parcursul zilei, contribuind la buna dispoziție a tuturor și la buna desfășurare a orelor de schi.

Ce nivel de dezvoltare trebuie să aibă copilul pentru a participa la o tabără de schi?

Bun, ai decis să-ți trimiți copilul în tabăra de schi pentru prima dată. Cum afli dacă e pregătit pentru acest pas? Ei bine, iată ce ar trebui să poată face un copil pentru a se bucura deplin de o tabără ski copii:

 • Să mănânce singur. Este foarte important să poată mânca fără a fi ajutat și chiar să își taie singur mâncarea.
 • Să se spele și să se îmbrace singur.
 • Să bea apă atunci când îi este sete.
 • Să nu îl sperie ideea de a dormi singur, fără părinți.
 • Să își poată îngriji lucrurile, atât în cameră, cât și pe pârtie.

Într-un cuvânt, copilul trebuie să fie autonom!

Nu înseamnă că nu îl vom ajuta când are nevoie. Firește că ne bazăm pe camaraderie și colaborare. Totuși, scopul taberelor de iarnă este de a dezvolta autonomia și disciplina copiilor, prin activități sportive și de relaxare, prin socializare și joacă în zăpadă.

Ce include o tabără ski copii Wind Discovery?

Oferim servicii în regim all-inclusive:

 • Transport până la destinație și înapoi. Transportul se face cu trenul sau cu microbuzele noastre, în funcție de caz;
 • Cazare în cabane și hoteluri confortabile și sigure;
 • 3 mese pe zi și gustări. Meniul este sănătos, conceput conform grupei de vârstă a copiilor, anotimpului și activităților desfășurate;
 • Cursuri, activități sportive, excursii, etc. Fiecare zi de tabără include program de ski pe pârtie, joacă în zăpadă, tubbing, săniuș, bulgăreală și drumeții ușoare în preajma cabanei;
 • Programe de relaxare cu muzică, dans și filme. Pentru odihna trupului și bucuria sufletului, fiecare zi se încheie cu voie bună și program mai lejer;
 • Asistență din partea însoțitorilor oricând este nevoie;

Cu ce se întorc copiii dintr-o tabără de schi Wind Discovery?

La întoarcerea din tabăra de schi Wind Discovery, copiii ajung acasă ușor schimbați (în bine!):

 • Sunt mai ordonați. Știu să își facă patul, spre exemplu. În tabără nu negociem ordinea și igiena personală. Programul și disciplina grupului le ajută să își organizeze mai bine lucrurile și spațiul.
 • Practică ski sau snowboarding cu mult mai multă îndemânare. După lecțiile de ski cu monitorii noștri, copilul își va cunoaște și stăpâni mult mai bine corpul și abilitățile fizice pe pârtie;
 • Sunt mai sociabili. Prin faptul că ies din rutina zilnică și cercurile sociale obișnuite, copiii își dezvoltă capacitatea de a comunica, a-și face prieteni noi, a colabora și a dezbate pașnic teme pe care nu cad mereu de acord;
 • Se descurcă mult mai ușor în natură, orientându-se foarte bine și dozându-și corect efortul, observându-și nevoile fizice proprii;
 • Au mai multe cunoștințe de geografie, fizică și sport, prin activitățile sportive și de relaxare pe care le desfășurăm împreună;

Părinții sunt încântați, ne împărtășesc în părerile lor că juniorii se întorc din taberele de ski EXTAZIAȚI! Uite câteva impresii despre tabere de schi copii :

Recomand taberele de ski organizate de Wind Discovery cu toata increderea. Am ales tabara de ski pentru prescolari- copilul avand 5 ani si 4 luni. Mi-a placut organizarea, modul in care am fost tot timpul informati de activitatile copiilor- poze, filmulete trimise cu fiecare copil in parte, activitatile extra- tiroliana, colace, drumetii. Cel mai bine a descris baiatul meu aceasta experinta: A fost cea mai tare aventura din viata mea!! Va multumesc mult pentru aceasta saptamana si ne vedem in vara! Iulia A.

„Mi-e dor de tabără! Mai vreau în tabără! Nu-i corect, s-a terminat prea repede!” Mara, 9 ani jumătate,  proaspăt sosita acasă din tabăra de drumeție și aventură Păltiniș. La fel a fost și după taberele de schi din iarna. Mai avem de verificat taberele de primăvară și de toamnă 😀. Ioana P.

Prima tabără, nu a mai schiat niciodată și ghici ce sport îi place mai nou? Sa schieze, normal!  Mulțumim WD, mulțumim Alex și Kinga pentru grija și implicare! Teo e fericit și încrezător! Pe langa faptul că s-a distrat pe cinste și și-a făcut prieteni noi! Ne revedem în vara, in tabăra de paintball! Mihaela I.

Băiețelul meu de 8 ani s-a întors extrem de incantat din tabara de ski. Nu mai pridideste cu poveștile despre cât de grozav a fost și ce lucruri interesante au făcut.

Și noi am fost foarte mulțumiți și cu siguranță îl vom inscrie și în  taberele din sezoanele viitoare. Raluca T.

Fetița mea este foarte încântată de taberele Wind Discovery! A învățat sa schieze foarte repede și are încredere în forțele proprii! Recomand echipa Wind Discovery! 👍 Zina N.

I-am oferit baiatului meu cadou o tabara de schi (nah’, ce poti oferi cadou copilului nascut la inceput de an.? 😅)

Am studiat oferta de tabere, si am ales WIND DISCOVERY dupa criterii si detalii bine studiate.

Am fost placut impresionata inca de la inceput, de calitatea si claritatea comunicării.

Apoi, pe parcursul taberei, mi-am confirmat ca am luat decizia cea mai buna. 

Multumesc echipei de coordonatori care s-au implicat in tabara de schi Azuga – 3 ianuarie.

Multumiri doamnei instructor Daniela care a instruit, la schi, grupa baiatului meu. Toata experienta a fos un succes iar baiatul meu a confirmat:  „Nu a fost o experiență frumoasă!  A FOST O EXPERIENTA SUUUPER!!” Cristina D.

Feedback-ul primit ne motivează să ne continuăm munca—prin tabere organizate impecabil, pentru părinți și copii fericiți.

Aici ați putut explora câteva întrebări și răspunsuri din discuțiile de până acum și din experiența taberelor de iarnă trecute. Dacă aveți și alte întrebări, așteptăm cu bucurie să ne sunați.

Vezi echipa | Vezi și lista cu tabere de vară copii de unde poți alege o tabără de aventură sau tabere de drumeție pentru preșcolari, copii de școală primară sau adolescenți, dacă preferă taberele de aventură, taberele de MTB sau taberele de drumeție din vacanța mare.

Dacă nu ai răbdare să înceapă sezonul de iarnă, explorează lista de tabere de toamnă pentru copii și trimite-i într-o drumeție frumoasă în octombrie.

Sună acum!

Sună-ne acum pentru a afla mai multe sau completează formularul și te vom contacta noi!

Tabere trecute

Listă cu taberele pentru copii din anii trecuți

Tabără Ski Sinaia

Tabără Ski Copii 2024 Predeal

Tabără Ski Predeal Preșcolari I

Articole recente

Vezi noutățile din blogul Wind Discovery

WindDiscovery utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența ta pe website Înainte de a continua navigarea , te rugăm să aloci timpul necesar pentru a citi și înțelege conținutul Politicii de Confidentialitate. Prin continuarea navigării pe Website-ul nostru confirmi acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Termenilor si conditiilor website-ului.