Wind Discovery - Tabere pentru copii si adulti
0723 327 815 contact@winddiscovery.ro

Cine suntem?

Wind Discovery s-a născut din pasiunea noastră de a trăi, de a experimenta și bucuria de a dărui. Suntem o echipă de elită, fiecare cu standard înalt în ceea ce facem. Cultivăm gustul pentru aventură, explorare, curiozitate, descoperirea unor sporturi sau activităţi creative, care pot deveni pasiuni pentru întreaga viață.

Venim cu un concept nou în care îmbinăm sportul cu domenii artistice cum ar fi: ateliere de creație, artele vizuale. Îmbinarea dintre mișcare și creativitate, aventură și cunoastere, combativitate și colaborare formează caractere.
Pasiunile se descoperă experimentând!


Alexandru Ghica Fondator Wind Discovery

Absolvent al Academiei Naționale de Educație Fizică și Sport din București, Facultatea de Kinetoterapie. Are o experiență de peste 17 ani ca profesor și antrenor.

Sportiv de performanță, este multiplu Campion Național de Triatlon (înot, ciclism, atletism) age group, atât pe șosea cât și în competiții off road. Participant la 3 Campionate Europene de Triatlon si cea mai buna clasare loc 4 age group la European Cross Triathlon Championship.

Este antrenor de triatlon ITU (International Triathlon Union).

Profesor-monitor de ski format la Centrul National de Formare Monitori Ski si Snowdoard in colaborare cu Ecole Nationale de Ski Alpinisme ENSA Franta si Asociația Națională a Școlilor de Ski din România (ANSSR), certificat ANC.

Asociatia Succes in Educatie si Sport - certificat absolvire Prim ajutor, certificat ANC.

Ghid montan certificat ANC.

A transmis dragostea pentru sport și bucuria de a face mișcare mai multor generații de copii.

Andy Mihai Coordonator snowboard-ski
 • Atestat monitor cat. I de schi si snowboard
 • Formator al Centrului National al Monitorilor de schi snowboard Predeal
 • Salvator montan atestat al formatiei Salvamont Busteni
 • Atestat Eurosecuritate (ENSA-CHAMONIX) 2015
 • Membru al Snow Academy Sinaia
 • Ghid montan
 • Cu o experienta de peste 20 de ani in taberele de copii in zonele muntoase , zapada fiind elementul meu preferat timp de 6 luni pe an.

 

Costi Manzatu COORDONATOR SKI, ESCALADA, SUPRAVIETUIRE

Absolvent al Academiei Fortelor Terestre "Nicolae Balcescu" Sibiu.

Cadru militar activ in MApN, specialitatea Vânători de Munte.

Instructor de ski acreditat ANC.  Practicant de ski alpin, ski touring, ski alpinism, ciclism, alergare montana .

A participat la concursuri montane nationale si internationale de ski, catarare, cross, orientare turistica si acordare de prim ajutor.

Lucreaza cu placere cu grupurile de copii, indemnandu-i sa descopere gustul pentru sport, aventura si explorare.

Daniela Băncioiu Coordonator ski, drumeții, MTB

Absolventă a Facultăţii de Matematică, cu o experienţă montană vastă. A participat la numeroase tabere şi trasee montane, de vară şi de iarnă, în toţi munţii din România. A atins cele 15 vârfuri de peste 2500 m într-o perioadă de 3 luni. A urcat pe Munţii Rila şi Pirin, din Bulgaria: vârful Musala, vârful Vihren, muchia Konceto etc.

A participat la concursuri montane, orientare turistică, căţărare pe gheţar, cross montan, organizate în Munţii Retezat, Călimani etc.

Are experienţă în trasee nemarcate, în toţi munţii ţării. Printre alte activităţi desfăşurate se numără: căţărare la stâncă, căţărare pe gheţar, schi, schi de tură, acordarea de prim ajutor.

Monitor de ski format la Centrul National de Formare Monitori Ski si Snowdoard in colaborare cu Ecole Nationale de Ski Alpinisme ENSA Franta si Asociația Națională a Școlilor de Ski din România (ANSSR), certificat ANC.

Salvator montan atestat al formatiei Salvamont Sibiu.

În cadrul Wind Discovery, Daniela coordonează drumeţiile montante, activităţile de mountain bike, ski , atât pentru copii, cât pentru adulţi.

Ghid montan certificat ANC

Doina Anghel Coordonator artă

Este istoric de artă, absolventă a Universității de Arte București, cu o experiență de peste 15 ani în educația prin artă. A coordonat proiecte culturale centrate pe arta modernă și contemporană, patrimoniul și arhitectura Bucureștiului.
Timp de 8 ani a făcut parte din secția de Educație a Muzeului Național de Artă al României, a conceput și realizat programe pentru public, ateliere și cursuri pentru copii și adulți.
În anul 2012 a fondat Studio Creativ, în cadrul căruia coordonează cursurile de artă pentru copii, atelierele de creație din weekend-uri și școala de vară.
A realizat programe pentru public, ateliere, tururi ghidate la Muzeul Național de Artă Contemporană, la Librăria Cărturești, Fundația Lowendal, în cadrul Art Safari etc.)

Doru Colțea COORDONATOR SKI, ESCALADA, SUPRAVIETUIRE

Cadru militar activ in MApN, Vânători de Munte

Instructor de ski acreditat de Asociația Naționala a Școlilor de Ski din România (ANSSR), certificat ANC.

Participant la concursuri naționale și internaționale de ski alpin, ski alpinism, cățărare, alergare montană și arte marțiale

Am obținut rezultate excepționale la competițiile sportive și tactice militare.

Inițiat în tainele suptaviețuirii în mediul montan și nu numai, cu trupe internaționale de elită.

A participat la misiuni în teatre de operațiuni din Afganistan.

Împărtășesc cu plăcere din experiența mea, atât copiilor cât si adulților dornici să simta gustul aventurii, exporării si al sportului.

George Podosu Coordonator ski, MTB, Escalada, Supravietuire
 • Absolvent al Facultatii de Educatie Fizica si Sport.
 • Cadru militar activ in MApN, Vanatori de Munte.
 • Instructor de ski acreditat de Asociatia Nationala a Scolilor de Ski din Romania (ANSSR), certificat ANC.
 • Practicant de ski alpin si ski fond, experienta in alpinism.

 

Mugurica Constantin Coordonator ski-snowboard

Absolventa a Universitatii Brasov, facultatea de Psihologie-Pedagogie.

Instructor de schi si snowboarding, absolventa a Centrului de formare monitori Predeal acreditat de ANSMR. A absolvit cursuri de prim ajutor, medicina de urgenta si de Securitate Montana (riscul si managementul avalanselor), organizat de Clubul Alpin Roman sustinut de Salvamont Busteni Prahova.

In activitatea ca instructor lucrez cu copii cat si cu adulti, care mi-au incununat activitatea prin reusitele lor. Lucrez de asemenea cu grupuri organizate de copii in Romania cat si in multe statiuni din Austria.

Schiez de copil, muntele este curtea mea din spatele casei, natura fiind a doua Mama. Pasiunea pentru snowboarding a venit ca o completare fericita a schiul.

Conceptul meu este sa gasesc resurse in fiecare om, in fiecare moment, in orice locatie indiferent de greutatile intalnite si sa le transform intr-o activitate de calitate.

Razvan Fedorca Coordonator ski, MTB, Escalada, Supravietuire

Absolvent al Academiei Fortelor Terestre "Nicolae Balcescu" Sibiu.

Cadru militar activ in MApN, specialitatea Vânători de Munte.

Instructor de ski acreditat ANC, brevetat pilot de parapanta. Practicant de ski alpin, ski touring, ski alpinism, ciclism, alergare montana .

A participat la concursuri montane nationale si internationale de ski, catarare, cross, orientare turistica si acordare de prim ajutor.

Lucreaza cu placere cu grupurile de copii, indemnandu-i sa descopere gustul pentru sport, aventura si explorare.

Wind Discovery SRL Bucuresti, sector 3
Tel: 0723327815
Mail: contact@winddiscovery.ro

Copyright © 2019 Wind Discovery SRL. Toate drepturile rezervate. Design web și programare - Vectorpixel | ANPC