Tabere Ski Predeal iarna 2023-2024

Sună-ne acum sau alege una dintre taberele de mai jos pentru a afla mai multe!

Vrei ca cei mici să aibă o experiență completă la schi, în Predeal, și să se întoarcă acasă cu amintiri de neuitat? Noi, echipa Wind Discovery, organizăm tabere de iarnă pentru copii și părinți în diferite stațiuni de schi din România.

La taberele noastre din Predeal, copiii vor învăța să schieze alături de instructori profesioniști, entuziaști și dornici să ofere o experiență memorabilă. 

Dacă dorești ca cei mici să participe la o tabără de schi sigură și distractivă în Predeal, alege una dintre taberele noastre și nu ezita să ne contactezi!

Siguranța pe primul loc

Voie bună și amintiri pe viață

Sănătate și mișcare în natură

Învățare prin fascinație

Socializare și colaborare

Disciplină și autonomie

Dezvoltare personală

Lista Predeal copii 2024 - 2025

Alege ce ți se potrivește din lista cu Predeal Wind Discovery din 2024 – 2025.

OCUPAT

Nu ești sigur ce Predeal i se potrivesc copilului tău?

Vezi mai jos detalii despre organizare, tipuri de Predeal, program, regulament, galerie foto și alte documente utile pentru părinți și copii.

Despre Taberele de Ski la Predeal cu Wind Discovery

De ce să alegi Taberele Ski Predeal de la Wind Discovery?

 1. Instructori specializați: Transformăm învățarea în aventură

Instructorii noștri specializați sunt inima și sufletul experienței de învățare a skiului la Wind Discovery. Cu ani de experiență în predarea sporturilor de iarnă copiilor, acești profesioniști pasionați își aduc cunoștințele și abilitățile în cadrul nostru, asigurându-se că fiecare copil primește îndrumarea necesară pentru a deveni un maestru pe pârtie.

Prin metode interactive și adaptate vârstei, instructorii noștri creează o atmosferă prietenoasă, în care copiii își pot dezvolta abilitățile cu încredere și entuziasm.

 1. Siguranță garantată: O prioritate absolută

La Wind Discovery, siguranța copiilor este pe primul loc. Oferim posibilitatea de  a închiria echipamente de protecție de cea mai înaltă calitate și le asigurăm copiilor noștri o instruire detaliată privind comportamentul sigur pe pârtie. 

Prin respectarea celor mai înalte standarde de siguranță, ne asigurăm că fiecare copil se poate bucura de experiența sa de ski într-un mediu protejat și supravegheat.

 1. Program educativ și recreativ: Învățare prin distracție

La Wind Discovery, învățarea nu se oprește la pârtie. Oferim un program echilibrat, care îmbină lecțiile de ski cu activități recreative menite să stârnească pasiunea pentru pârtie și să dezvolte abilități sociale. 

Jocuri tematice, activități creative și explorarea mediului înconjurător transformă taberele noastre în adevărate aventuri educative, în care fiecare zi aduce noi descoperiri și bucurii.

 1. Acomodare confortabilă: O casă temporară la munte

În timpul șederii la tabără, ne dorim ca fiecare copil să se simtă în siguranță și confortabil. Acomodarea este asigurată în condiții moderne, cu atenție la detalii, pentru a crea un ambient plăcut și familiar. 

Camerele spațioase și zonele de recreere sunt proiectate pentru a oferi copiilor noștri un spațiu confortabil în care se pot relaxa după o zi plină de activități.

 1. Pachete personalizate: Alegerea varietății și progresului

Fie că sunt începători entuziaști sau schiori avansați, la Wind Discovery avem un program pentru fiecare nivel de abilitate. Pachetul turistic este personalizat și permite părinților să aleagă experiența perfectă pentru copiii lor, astfel încât aceștia să se simtă susținuți și încurajați să își dezvolte abilitățile într-un mod adaptat nivelului lor de pregătire.

 

Alătură-te nouă la Taberele de Ski Predeal de la Wind Discovery și oferă copilului tău o iarnă plină de aventură, învățare și amintiri de neuitat!

 

Cum îi ajută pe copii o tabără de schi la Predeal Wind Discovery?

Participarea copiilor la o tabără de schi în Predeal poate aduce multiple beneficii dezvoltării lor fizice, sociale și emoționale. Iată cum o astfel de experiență poate fi benefică pentru cei mici:

Dezvoltarea abilităților fizice: Schiul implică utilizarea întregului corp, contribuind la dezvoltarea echilibrului, coordonării și forței fizice. Prin intermediul lecțiilor și practicii pe pârtiile de schi, copiii își îmbunătățesc abilitățile motorii și își întăresc musculatura.

Încredere în sine: Prin învățarea și stăpânirea unei noi abilități, cum ar fi schiul, copiii își construiesc încrederea în sine. Reușita în depășirea provocărilor legate de schi îi face să se simtă mândri și încrezători în propriile abilități.

Învățarea responsabilității: În cadrul unei tabere de schi, copiii învață să își îngrijească echipamentul, să respecte regulile de siguranță și să manifeste responsabilitate față de ei înșiși și față de ceilalți. Aceste experiențe îi pregătesc pentru dezvoltarea responsabilității personale.

Socializare și cooperare: Activitățile în cadrul taberei de schi implică adesea colaborarea și interacțiunea cu alți copii. Acest aspect contribuie la dezvoltarea abilităților sociale, cum ar fi comunicarea, cooperarea și construirea prieteniilor.

Conexiune cu natura: Stațiunea Predeal oferă un mediu natural spectaculos, iar practicarea schiului în aer liber îi ajută pe copii să se conecteze cu natura. Această experiență poate încuraja aprecierea mediului înconjurător și a activităților în aer liber. Conectarea cu natura este excelentă și în cadrul unor tabere de vară.

Stil de viață activ: Participarea la activități sportive precum schiul încurajează un stil de viață activ și sănătos încă de la o vârstă fragedă. Aceasta poate contribui la evitarea sedentarismului și la promovarea unei vieți sănătoase.

Învățarea prin experiență: Prin participarea la lecții de schi și prin explorarea mediului montan, copiii învață multe lucruri prin experiență directă. Această metodă de învățare poate fi foarte eficientă și memorabilă pentru ei.

Distracție și entuziasm: Taberele de schi sunt adesea asociate cu distracția și entuziasmul. Participarea la activități recreative, jocuri și evenimente sociale din cadrul taberei contribuie la crearea unor amintiri pline de bucurie și entuziasm.

 

Ce include o tabără de ski la Predeal împreună cu Wind Discovery?

Oferim servicii în regim all-inclusive:

 

 • transport București-Predeal și retur
 • cazare 5 nopți, cu pensiune completă, 3 mese pe zi + gustare
 • cursuri de schi
 • program de relaxare, muzică, dans, proiecții filme de animație full HD
 • petrecere de final
 • album foto
 • tubing, bătaie cu bulgări

 

Cum arată o zi într-o o tabără de ski la Predeal împreună cu Wind Discovery?

 

Prima parte a zilei:

Copiii vor învăța treptat cum să folosească echipamentul de schi și să abordeze treptat pârtiile dificile.

În prima zi, vom da un test și vom împărți copiii în grupuri. Filmăm copiii la începutul taberei și vom compara cum s-au descurcat la sfârșitul acesteia.

Vom schia între 4 și 6 ore pe zi, împărțiți în grupuri de 5-7 copii la un instructor.

Vom urmări în permanență cum se descurcă copiii pe instalații și cât de obosiți sunt.

Pe pârtie, vom avea gustări și ceai cald pregătit pentru copii.

A doua parte a zilei:

După ce se distrează la ski, ne vom ocupa de relaxarea și întinderea mușchilor folosiți. Profesorul de kinetoterapie, Alexandru Ghica, va ghida exercițiile.

Ora de știință este un moment special în care instructorii discută deschis cu copiii. Ei vor descoperi lucruri interesante despre animale, plante și cum supraviețuiesc în sălbăticie.

Echipa Wind Discovery pentru Predeal

Coordonator ski, drumeții și MTB
Studentă la Universitatea Transilvania Brașov, specializarea Educație Fizică și Sporturi Montane (UNITBV-EFSM). Sportivă de performanță, am participat la Campionat Național de Squash în anul…
Detalii
Instructor Tabara Copii Wind Discovery Alexandru Ghica
Fondator Wind Discovery
Absolvent al Academiei Naționale de Educație Fizică și Sport din București, Facultatea de Kinetoterapie și multiplu Campion Național la Triatlon. Are o experiență de…
Detalii

Tabel Predeal copii 2024

Locație

Perioadă

Vârstă

Link

Intrebari Frecvente - Predeal copii

Pentru a afla care sunt taberele din perioada imediat urmatoare va rugam vizitati pagina de tabere de iarna.

Costul unei tabere poate să difere destul de mult în funcție de destinație și de activități. Prețul mediu este de aproximativ 2000 de lei pentru fiecare copil și include:

 • Transport până la destinație și înapoi, cu autocare confortabile;
 • Cazare în cabane și hoteluri confortabile și sigure;
 • 3 mese pe zi și gustări. Mesele sunt sănătoase, gândite special pentru grupa de vârstă a copiilor;
 • Cursuri, activități sportive, excursii, etc. Fiecare zi de tabără include activități din care copilul tău are ceva de învățat;

Prețul nu include închirierea echipamentului de schi și Ski Pass-ul. Acesta se calculează în funcție de numărul urcări.

Tabere trecute

Listă cu taberele pentru copii din anii trecuți

Tabără Ski Copii 2024 Predeal

Tabără Ski Copii 2024 Predeal

Tabără Schi Copii 2024 Predeal

Tabără de Schi Copii 2024 Predeal

Tabără Ski Copii 2024 Predeal

Tabără Ski Predeal

WindDiscovery utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența ta pe website Înainte de a continua navigarea , te rugăm să aloci timpul necesar pentru a citi și înțelege conținutul Politicii de Confidentialitate. Prin continuarea navigării pe Website-ul nostru confirmi acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Termenilor si conditiilor website-ului.